Eladó ház Hévízgyörk 115 nm
Eladó ház Hévízgyörk 115 nm
Eladó ház Hévízgyörk 115 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8108750
Referenciaszám: H333909
Feltöltve: 1 hónapja

Hévízgyörk eladó családi ház 3 szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
190 435 Ft/m²
115 m²
Alapterület
840 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 559 Ft
Második évtől
86 740 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Hévízgyörk egyik legcsendesebb részén lévő családi házat! Az ingatlan felújítandó! Jelenleg az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak. Az ingatlan összközműves! Az épület első része 1956-ban épült vert falú építési móddal, 1969-ben a hátsó része épült meg, téglás építési móddal. A lakóterületen kívül, elhelyezkedik a telken 50-60 négyzetméternyi melléképület. (garázs, tároló) Az épület egy része alatt pince is található! A telek méretét tekintve, amely 840 m2 megfelelő lehet akár házi BIO Kert kialakítására is. Hévízgyörk egy csendes kisváros, autóval 50, tömegközlekedéssel 70 percre a fővárostól, az M3 Bagi felhajtójától pár percre. Ha kérdése merülne fel az ingatlanról, vagy érdeklődne további részletek iránt, bátran keressen minket. Intor Ingatlan – Otthont biztonságban! Irodánk rendelkezésére áll az értékesítés első lépésétől, egészen az utolsóig. Amennyiben valamelyik ingatlanunkat jelenlegi ingatlanja értékesítése után kívánja megvásárolni, vagy egy megbízható irodával kívánna együttműködni, amely teljeskörű ügyintézést biztosít, megfizethető áron, forduljon hozzánk bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kollár Ábel Gergő Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 635 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kollár Ábel Gergő Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 635 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY