Eladó ház Hódmezővásárhely 120 nm
Eladó ház Hódmezővásárhely 120 nm
Eladó ház Hódmezővásárhely 120 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7865951
Referenciaszám: 303828
Frissítve: 19 napja

Hódmezővásárhely eladó családi ház 4 szobás: 77,9 millió Ft

77,9 millió Ft
649 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
310 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 226 086 Ft
Második évtől
308 541 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 120 m2-es tégla építésű családi ház 2022-ben épült. Praktikus elrendezése miatt alkalmas nagyobb család vagy 2 generáció számára is. Az épület utcafronti, 300 m2-es saját telken helyezkedik el. Kertje teljesen rejtve van az külső szemektől, ez a nappaliból megközelíthető. Privát teraszt és kellemes oázist alakíthat itt ki az új tulajdonos. Az amerikai típusú, nyitott konyhás nappali mellett 4 külön hálószobát és 2 fürdőszobát alakítottak ki az egyszintes házban. A tetőtér beépítésével további élettér nyerhető. Hódmezővásárhely Tabán városrészében található, bolt, iskola, gyógyszertár és orvosi rendelő közelében. Autó beállási lehetőség a közvetlenül az utcára nyíló garázsban biztosított. Ezt a vételár tartalmazza, az ingatlanhoz tartozik. A fűtés gáz cirkó kazánról megoldott, továbbá hűtő-fűtő klímák számára a kiállásokat előkészítették. A 3 fázisú áram biztosított, így akár a későbbiekben napelemes megoldás is kivitelezhető igény szerint. Az ár tartalmazza a kulcsrakész állapotot: kész külső és belső burkolás (nemesvakolt falak, külső és belső nyílászárók, hideg és meleg burkolatok, glettelt és fehérre festett belső falak), kapcsolók és dugaljak beszerelve, szaniterek beépítve. A konyhabútort, illetve a készülékeket, klímákat az ár nem tartalmazza. Szegedi vagy hódmezővásárhelyi ingatlan vagy építési telek beszámítására van lehetőség, értékegyeztetéssel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY