Eladó ház Hódmezővásárhely 77 nm
Eladó ház Hódmezővásárhely 77 nm
Eladó ház Hódmezővásárhely 77 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7979321
Referenciaszám: 357856
Frissítve: 17 napja

Hódmezővásárhely eladó családi ház 3 szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
512 987 Ft/m²
77 m²
Alapterület
363 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 639 Ft
Második évtől
156 449 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szépen karbantartott tégla építésű családi ház eladó Hódmezővásárhely Tabán városrészben. Az épület hasznos alapterülete 77 m2, melléképület 30 m2, mobilgarázs 20 m2, a telek 363 m2 nagyságú. A ház 1971-ben épült, de folyamatosan korszerűsítették, egy vízforgatós kerti medence épült, a régi nyílászárókat újakra /szúnyogháló + redőny/ cserélték, gázkazán került a régi szenes kazán helyére, és új radiátorokat szereltek fel a régiek helyett. Az épület fűtéséről kombi gázkazán gondoskodik, a fürdőszobában levő átfolyós vízmelegítő pedig a melegvizet szolgáltatja. A szobákban parketta, a többi helyiségben hidegburkolat van. Részletek: Épület 77 m2: -Előtér-nappali-étkező-konyha 30 m2 -Szoba 16 m2 -Szoba 19 m2 -Fürdőszoba 4 m2 -Kamra /padlásfeljáró/ 3 m2 -WC /háztartási helyiség/ 5 m2 A házból kilépve a teraszra jutunk, mely egész nyáron kellemes pihenőhely ÉNY-i fekvése miatt. Az udvar rendezett, vannak virágok, örökzöldek, de még palántákat is találunk: a gondos gazdát dicséri mindez. Gépjárművel a 20 m2-es mobilgarázsba lehet beállni. A telek végében van egy két helyiségből álló jó állapotú melléképület /nyári konyha, raktár, pakolós-lomos/…de van itt fúrt is, mellyel egész nyáron lehet locsolni, ill a kerti medencét feltölteni…baráti, családi csobbanások helyszíne… Kitűnő helyen fekszik az ingatlan: a közelben bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszmegálló, bolt, étterem is megtalálható. Az ingatlan irányára 39,5 M Ft. Ha szeretné megtekinteni, vagy bármilyen kérdés felmerült Önben a házzal kapcsolatban, hívjon bátran! Tisztelettel: Gonda Ildikó Ingatlanértékesítő VING Városi Ingatlaniroda Irodánk készséggel áll ügyfeleink rendelkezésére nem csak ingatlanügyekben, hanem hitel ügyintézésben /CSOK, jelzáloghitel, babaváró kölcsön, szabad felhasználású hitelek, személyi kölcsön/, jogi ügyekben /ügyvéd/ és energetikai tanúsítvány készítésében is/energetikus/.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
I
medence
amerikai konyha
terasz
melléképület
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gonda Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 612 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gonda Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 612 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY