Eladó ház Hosszúpályi 120 nm
Eladó ház Hosszúpályi 120 nm
Eladó ház Hosszúpályi 120 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7981847
Frissítve: 2 hónapja

Hosszúpályi eladó családi ház 3 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
491 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 171 233 Ft
Második évtől
233 683 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecentől 15 kilométerre, található Hosszúpályi frekventált részén, az új osztáson 1500 m2-es telken eladó, egy 2005-ben épült, szigetelt zsindelytetős, 120 m2-es, háromszobás, amerikai konyhás, modern elrendezésű, különálló családi ház. A lakás alatt 80 m2-es alaksor található, mely jelenlegi tulajdonos, mosókonyhának, és tárolónak használ, mely helyiségben radiátorok biztosítják a meleget. Az ingatlan fűtése kondenzációs, cirkó gázkazánnal, szobákban, hőleadó radiátorral, nappaliban, fürdőszobában plusz padlófűtéssel van megoldva. Lakás hűtéséről hűtő-fűtő légkondicionáló gondoskodik. Az ingatlanon található két beállású téglaépítésű gépkocsitároló elektromos kapuval , melyet kényelem szempontjából a lakásból is meg lehet közelíteni. A lakás műanyag nyílászárokkal, hideg és meleg burkolattal ellátott. Fürdőszoba, zuhannyal, illetve masszás sarokkáddal , wc külön helységben található. Az ingatlanra való bejárást elektromos kapu segíti. Fúrt kút, és ipari áram is megtalálható az ingatlanon.Napelemes pályázathoz az ingatlan megfelel 380 bekötve. A telek nagyságából, elhelyezkedéséből adódóan, akár másik családiház is építhető, az ingatlanon másik utcára nyitható bejárattal. A lakás szigetelése, illetve a nyílászáróknak köszönhetően az ingatlan alacsony rezsiköltségű. Napenergia létesítése szaldó elszámolással lehetséges. A ház tehermentes! Az ingatlan közelében benzinkút, buszmegálló!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
kamra
terasz
pince
melléképület
parabolaantenna
internet
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy Erika
+36 20 266 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy Erika
+36 20 266 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY