Eladó ház Hosszúpályi 70 nm
Eladó ház Hosszúpályi 70 nm
Eladó ház Hosszúpályi 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8081293
Referenciaszám: M272930
Frissítve: 16 napja

Hosszúpályi eladó családi ház 2 szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
371 415 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1817 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 456 Ft
Második évtől
102 975 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecentől 13 km-re található Hosszúpályiban eladóvá vált egy 1817 m2 telekterületen lévő, 70m2-es családi ház. 1965-ben épült, beton alappal, vályog falazattal és cserép héjazattal. Helyiségei: előszoba, két szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, kamra és kazánház. A fűtésről gázkazán gondoskodik, de alternatívaként a vegyes tüzelésű kazán is bekötésre került. 2019-ben teljes felújítás történt: - a vízvezetékek és villanyvezetékek cseréje - burkolatok teljes cseréje minden helyiségben - műanyag nyílászárók beépítése szúnyoghálóval és redőnnyel - konyha-étkező, fürdőszoba, szoba és előszoba felújítása, festése - fűtési rendszer kialakítása - terasz leburkolása Az ingatlan külső színezése a leendő új tulajdonos feladata lesz. A telken található még egy melléképület, mely jelenleg tárolásra szolgál. Ezen kívül még állattartásra alkalmas ólak és egy kicsi borospince is helyet kapott. Konyhakerti zöldségek termesztésére is van lehetőség, nagyon jó a talaj tápértéke és a ker nagysága is lehetővé teszi. A teleknek 30%- a beépíthető, így lehetőség van a bővítésre, építésre. Az ingatlan összközműves. Buszmegálló gyalog 5 perc alatt elérhető. Debrecenbe a reggeli és délutáni buszjárat az iskolákhoz és műszakos munkarendekhez van igazítva. Megtekintésére telefonos egyeztetés szükséges! Jöjjön el, nézzük meg együtt, tegyen ajánlatot! További kérdéseire készséggel válaszolok! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, Csok és Babaváró ügyintézése az irodánkban az Otp hátterével.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Terasz:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csarnainé Szutor Andrea Anna Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 208 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csarnainé Szutor Andrea Anna Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 208 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY