Eladó ház Igal 150 nm
Eladó ház Igal 150 nm
Eladó ház Igal 150 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7157798
Referenciaszám: 153454
Feltöltve: 7 napja

Igal eladó családi ház 6 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
63 840 Ft/m²
150 m²
Alapterület
672 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 507 Ft
Második évtől
169 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dombóvári Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja Igalban, csendes környezetben a 153454-es sorszámmal jelzett  családi házat! Eladó Igalban, csendes környéken egy igényesen felépített emeletes családi ház.  A ház kettő teljesen egyenlő részre van osztva, két egymástól független bejárattal, de ízlés szerint átalakítható! Az alsó szinten található 2db konyha, 2db nappali, 2db fürdőszoba, wc-vel egybekötve, valamint 2 kisebb tároló. Az emeletre mindkét oldalon lépcső vezet, ahol szintén található 2db fürdőszoba, valamint 4 szoba összesen. Az emeleti szobákból nagyon szép kilátást kapunk a környékre. A ház fűtése elektromos készülékekkel, valamint egy épített kandallóval üzemel a hidegebb évszakokban, azonban a meleget segíti megtartani egy 10cm vastag szigetelés, valamint a teljesen új műanyag nyílászárók.  Az autóink tárolásában, segít 2db egyforma nagyságú garázs. A házhoz tartozik egy szép, nyáron árnyékos udvar is, valamint 2db terasz, hogy kiszabadulhassunk a friss levegőre, ahol nem kell tartani a zajos szomszédoktól, mivel nincsenek! A háztól akár gyalog sincs messze a GYÓGYFÜRDŐ, könnyedén megközelíthető! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal. Amennyiben a 153454 számú,vagy bármely, a kínálatban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. Horváth Zsolt +36-70-905-5157 Hitel, CSOK illetve lakásbiztosítás ügyintézéséhez bankfüggetlen tanácsadónk ingyenes ügyintézéssel áll rendelkezésre. Openhouse - Az otthon érték, Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Sári János Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 729 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Sári János Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 729 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY