Eladó ház Igal, Központhoz közeli 80 nm
Eladó ház Igal, Központhoz közeli 80 nm
Eladó ház Igal, Központhoz közeli 80 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7951935
Referenciaszám: M266504
Frissítve: 17 napja

Igal eladó családi ház 2 szobás: 17,8 millió Ft

17,8 millió Ft
222 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 51 660 Ft
Második évtől
70 501 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igali Családi Ház - Közkedvelt Fürdőváros és a nyugodt élet kedvelőinek! Eladásra kínálom ezt a felújítandó házat Igalban, ahol a gyógyfürdő és a nyugodt életmód megtalálható. Az ingatlan két szobából amely laminált padlóval burkolt, konyhából, nappaliból és fürdőből áll, kis műhellyel/tárolókkal az udvaron. Igal egy valódi gyógyfürdőváros, és ez a ház tökéletes lehetőséget kínál mind nyaralásra, mind pedig állandó lakhelyként. A szobák és a nappali falazata gipszkartonozva vannak, a víz és a villany be van vezetve az ingatlanba, kiépített csatornahálozat működik a településen. Az udvarban gázcsatlakozás is rendelkezésre áll. A jelenlegi fűtést egy inverteres klíma biztosítja, de van lehetőség alternatív fűtésre is (kandalló stb). A közelben számos lehetőség kínálkozik: a Balaton mindössze 37 km-re, Dombóvár és Kaposvár pedig 30 km-re található. Az ingatlan egy csendes, nyugodt utcában helyezkedik el, a városban pedig több élelmiszerbolt, valamint orvosi rendelő, fogorvosi rendelés, védőnői szolgálat, gyógyszertár, benzinkút, dohánybolt, éttermek, panziók és nem utolsósorban a gyógyfürdő is megtalálható. Igal valódi lehetőséget kínál, ideális választás minden korosztály számára. Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért vagy a megtekintés megszervezéséért. *Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY