Eladó ház Inárcs 226 nm
Eladó ház Inárcs 226 nm
Eladó ház Inárcs 226 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7936568
Referenciaszám: HZ012453
Frissítve: 2 hónapja

Inárcs eladó családi ház 6 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
508 407 Ft/m²
226 m²
Alapterület
1690 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 469 Ft
Második évtől
455 087 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagy házat keres nagy kerttel? Ne keressen tovább, megtalálta!Inárcson vált eladóvá egy 1690nm nagyságú, körbekerített, összközműves telken lévő 226nm alapterületű családi ház.Az ingatlan 2007-ben épült téglából, melyet 5cm szigeteléssel láttak el. A földszinten került kialakításra a két előtér, a tágas nappali, étkező, konyha, kettő tágas napfényes szoba, fürdő, wc, kamra valamint a kazánház helyiségek. A nappaliból induló impozáns fa lépcsőn jutunk a tetőtérbe. Itt szintén egy tágas nappalit, kettő szobát, fürdő-wc helyiségeket találunk. Jó időben a nappaliból nyíló erkélyeken  pihenhetjük ki magunkat egy izgalmas könyv társaságában.Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán, a meleg vízről napkollektorok gondoskodnak. A kellemes hőmérséklet biztosítására inverteres hűtő-fűtő klímák kerültek beszerelésre. Gázcirkó kialakítására is adott a lehetőség. A külső hőszigetelt nyílászárók alumíniumból készültek, két rétegű üvegezéssel, redőnyökkel ellátva.Az udvaron helyezkedik el a fedett gépjárműtároló. a hangulatos kerti tó, a medence és a borospince tetején kialakított nádfedeles szaletli.A biztonságról kamerarendszer valamint riasztó, a kert locsolásáról fúrt kút gondoskodik.Budapest 25 perc alatt elérhető az M5-ös autópályán.Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan vételárával?A Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciót a kedves vevők számára.Keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY