Eladó ház Isaszeg 190 nm
Eladó ház Isaszeg 190 nm
Eladó ház Isaszeg 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7716141
Referenciaszám: HZ068164
Frissítve: 18 napja

Isaszeg eladó családi ház 6+1 fél szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
683 684 Ft/m²
190 m²
Alapterület
1338 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Isaszegen központhoz közeli, aszfaltos utcában elhelyezkedő két generációs családi ház!  1338 m2 rendezett telken helyezkedik el, összesen 190 m2 alapterületű. 1981-ben téglából épült. Az épület folyamatosan szépült, karbantartott.  Megközelítőleg 15 éve teljes tetőcsere történt, (beton cserepes) Villany vezetékek cserélve lettek, valamint 3 évvel ezelőtt külső szigetelést kapott. A kazán 2 éve lett cserélve.Műanyag nyílászárók+ redőnnyel ellátott.Mindkét lakrész tágas és világos, két külön bejárattal rendelkezik, ezért két generáció együttélésére alkalmas. Kialakításának köszönhetően akár befektetésnek is kiváló lehet.Mindkét lakrészhez tartozik egy nagy fedett terasz, a hátsó lakrésznél teljesen beépített.1. lakrész kialakítása:-Tágas világos nappali melyből 2 szoba nyílik. Mindkét szoba nagy és világos-Félszoba, ami jelenleg egy vállalkozás helyiségeként funkciónál-Praktikus gardrób szoba-Konyha + étkező + kamra-Fürdőszoba- Külön illemhelyiség2. lakrész kialakítása:-Tágas nappali, melyből két szoba nyílik- Konya + étkező + kamra- Fürdőszoba illemhelyiséggelA ház alatt megközelítőleg egy  40 m2 pince húzódik, itt kapott helyet a kazánház.Fűtés vegyestüzelésű kazánnal, jelenleg fával megoldott, központi radiátoros. Gáz nincs az ingatlanban.A környék nyugodt, a szomszédok kedves dolgos emberek. Isaszeg, Pest megyében Budapest közigazgatási határától megközelítőleg 20 km-re található. Közlekedés szempontjából kiváló, vonat és távolsági busz is közlekedik Budapestre és Gödöllőre is. A távolsági buszok  Dány-Isaszeg-Pécel-Rákoskeresztúr- Örs vonalon és Dány-Isaszeg-Gödöllő, míg a vonat Budapest-Keleti- Hatvan vonalon közlekedik.Bölcsődék(állami és magán), Óvodák, Általános Iskolák és még Középiskola is található a városban.Bevásárlási lehetőségek Penny, Tesco, Vásárcsarnok, kisebb boltok hosszabb nyitva tartással.Rengeteg lehetőséget rejt az ingatlan, két generáció összeköltözése, vállalkozás üzemeltetése, gazdálkodásra teret ad a nagy telek, vagy akár befektetésre, az egyik lakrész kiadására is van lehetőség. Hívását akár hétvégén is fogadom!Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY