Eladó ház Jánoshalma 103 nm
Eladó ház Jánoshalma 103 nm
Eladó ház Jánoshalma 103 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8117529
Referenciaszám: HZ024860
Frissítve: 18 napja

Jánoshalma eladó családi ház 5 szobás: 9,7 millió Ft

9,7 millió Ft
94 175 Ft/m²
103 m²
Alapterület
1832 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 152 Ft
Második évtől
38 419 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Használja ki a lehetőséget egy remek ajánlathoz! Jánoshalma központjától pár percre eladásra kínálok egy tágas, felújítandó családi házat, mely 1832nm-es területen helyezkedik el.A lakóépület 103nm, melyben 4 szoba, 1nappali, 1 konyha, 1 fürdőszoba wc-vel, 1 folyosó lett kialakítva. Belső garázs falazata újra húzva!Falazata vegyes, új bejárati ajtó került beépítésre. Az otthon melegéről gázkonvektor gondoskodik, de a fatüzelésű kályhák helye is ki van alakítva. Több helyiségben állmennyezet lett felrakva. A házhoz tartozik egy zárt és egy nyitott garázs is. A területen több gyümölcsfa is található. Remek lehetőség gazdálkodàsra, állattartásra!Nyugodt környék, fantasztikus szomszédok!A bútorok megegyezés tárgyát képezik, kivéve a bojler, mely az MVM tulajdona. A településen található óvoda, iskola, középiskola, boltok, pepco, benzinkút, orvosi rendelők, stb. Tehát minden elérhető közelségben van a napi szükségletek eléréséhez. Kiskunhalas 23km-re, Baja 34km-re található. Tompa 33km határon túli bevásárlás vagy akár a helyi diszkont remek élhető árakkal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bank Katalin Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bank Katalin Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY