Eladó ház Jánosháza 160 nm
Eladó ház Jánosháza 160 nm
Eladó ház Jánosháza 160 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7844973
Referenciaszám: HZ097233-4458355
Frissítve: ma

Jánosháza eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
249 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1516 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jánosházán egy rendkívül vonzó lehetőség várja Önt: egy teljes körűen felújított, nettó 150 négyzetméteres ingatlan, ami egy 1516 m2-es telken áll. Két részre van osztva, az ingatlan első része, az utcafronti szakasz, amely korábban üzletként működött, 98 négyzetméteres területet foglal magába. Ebben az üzleti területben található két nagyméretű helyiség, egy konyha-étkező, valamint egy fürdőszoba WC-vel. Az üzlethelyiség külön bejárattal rendelkezik az utcáról, és nagy tereinek és praktikus elrendezésének köszönhetően alkalmas számos vállalkozás működtetésére. Emellett könnyedén összevonható a lakótérrel, így egy tágas családi házat alakíthat ki az ingatlanból. Az ingatlan másik része 52 négyzetméteres, és tartalmaz egy konyhát, nappalit, hálószobát és egy fürdőszobát WC-vel. Az ingatlan 2022-ben teljes körű felújításon esett át, így a legmodernebb kényelmet és funkciókat kínálja. Ha nem szeretne ingázni vállalkozása és otthona között, vagy új üzlet nyitásán gondolkozik, vagy egyszerűen csak egy nagyobb családi házat szeretne kialakítani, akkor ez az ingatlan ideális választás Önnek. Ha további információra vagy helyszíni megtekintésre van szüksége, kérem, lépjen kapcsolatba velünk. Ezen az ingatlannal két lehetőség közül választhat, és mindkettő kiváló befektetési lehetőséget kínál. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY