Eladó ház Jászapáti 224 nm
Eladó ház Jászapáti 224 nm
Eladó ház Jászapáti 224 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7996096
Referenciaszám: 43164
Frissítve: 16 napja

Jászapáti eladó családi ház 8 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
131 696 Ft/m²
224 m²
Alapterület
500 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 617 Ft
Második évtől
116 841 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Jászberényi Casanetwork Ingatlaniroda megvételre kínál, egy központi elhelyezkedésű, részben felújított, 3 generáció lakhatására alkalmas családi házat. Az ingatlan jellemzői: - a telek területe: 500 nm,  - hasznos alapterület: nettó 224, ( bruttó 259 nm ),  - építési módja: szilikát, 10 cm-s nikecell szigeteléssel, - tetőszerkezete stabil, tetőfedés anyaga: 30x 30-as sík pala, - a házban 7 szoba, 1 nappali,  1 főzőfülke, 1 konyha+ étkező, 2 fürdőszoba, 1 fürdőszoba + WC,  2 külön WC, 1 közlekedő,  és 1 galéria található,  - fűtése: gázkonvektorral, és központi fűtéssel is kivitelezhető, a hőleadó egységek radiátorok,  - a középső szinten padlófűtés,   - minden helyiség burkolt, a szobák laminált padlóval, a többi helyiség hidegburkolattal fedett,  - az udvar gondozott, tisztán tartott,  - minden közművel rendelkezik, A családi ház a központhoz közel helyezkedik el, az ingatlan vállalkozás céljára is alkalmas. Pár méter távolságra vannak boltok, iskolák, óvoda, orvosi rendelő, stb., minden, ami a hétköznapokban fontos. Amennyiben az 182100263 azonosító számmal rendelkező hirdetés, vagy bármely, a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, és személyesen is megtekintené, hívjon a megadott telefonszámon! ( A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek! ) Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivanics Éva CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivanics Éva CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY