Eladó ház Jászárokszállás 125 nm
Eladó ház Jászárokszállás 125 nm
Eladó ház Jászárokszállás 125 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7909177
Referenciaszám: H476746
Frissítve: 16 napja

Jászárokszállás eladó családi ház 3 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
271 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
698 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk egy gyönyörű, 698 nm-es telken álló, 125 nm-es, két szintes családi házat Jászárokszálláson. A ház praktikusan elrendezett és kellemes otthonnak ígérkezik mindazok számára, akik egy ideális élettér után kutatnak. Az ingatlan jellemzői: Méret: 125 nm, két szinten Telek mérete: 698 nm Szobák: 3 hálószoba + nappali Kényelmi funkciók: 2 fürdőszoba, erkély és terasz is rendelkezésre áll Nyílászárók: Műanyag bejárati ajtó és erkély ajtó, többi nyílászáró fa Fűtés: Gázcirkó biztosítja a kellemes hőmérsékletet Konyha: Minőségi konyhabútor, beépített sütővel és főzőlappal felszerelve Felújítandó rész: Szennyvízcső szét van csúszva , ezért egy 5m-es részen ki kell cserélni ezt a 110-es csőszakaszt, melyről a vizsgálati jegyzőkönyv is rendelkezésre áll. Helyreállítási ktg. körülbelül 1 millió Ft. A környék előnyei: Elhelyezkedés: A vasútállomás mindössze 2 percre, buszmegálló 5 perc sétára található Munkalehetőségek: Környéken számos munkalehetőség, ipari park 15 perc távolságra, mely több ezer embernek kínál állást Közlekedés: Közel az M3-as autópálya, könnyű hozzáférés az autópályához Közeli látnivalók: Termálvízű strand, gimnázium és a településen jelentős falusi turizmus Ha Ön egy olyan otthont keres, ami kényelmet, praktikus elrendezést és kiváló elhelyezkedést kínál, ne habozzon megtekinteni ezt az ingatlant! Az ingatlan alkalmas a januártól életbe lépő CSOK+ kihasználására is! Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy szeretné megnézni az ingatlant személyesen, kérem, keressen bennünket!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
F
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ungvári Bernadett Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ungvári Bernadett Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY