Eladó ház Jászszentandrás 67 nm
Eladó ház Jászszentandrás 67 nm
Eladó ház Jászszentandrás 67 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7764928
Referenciaszám: 40866
Frissítve: 16 napja

Jászszentandrás eladó családi ház 2 szobás: 14 millió Ft

14 millió Ft
208 955 Ft/m²
67 m²
Alapterület
1482 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 632 Ft
Második évtől
55 450 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Jászberényi CasaNetWork Ingatlan Iroda megvételre kínál Jászszentandáson, egy nettó 67 nm-es, 2 szobás, felújítandó családi házat. Az ingatlan főbb jellemzői: - a telek területe 1482 nm, - építési mód: vályog, homlokzatát szigetelés nem fedi, - nyílászárók fajtája: fa, - burkolat típusok: parketta, laminált padló, és járólap, - tetőfedés anyaga: cserép, - fűtése gázkonvektor+ kandalló, A családi házat a község központjához közel, a fő úton találjuk, melyet 1970-ben beton alapzatra építettek, szigeteléssel nem látták el, a tetőszerkezet fából készült, stabil állapotnak örvend. A bejáratból egy előszoba ( 6,85 nm ) fogad minket, majd egy konyha+ étkező ( 16,7 nm ), egy kamra ( 5,2 nm ), két szoba ( 15,5+15,9 nm ), a szobák egybe nyílnak, a fürdőszoba ( 4,6 nm ), a WC ( 1,3 nm ) külön helyiséget foglal. A faluban megtalálható; iskola, óvoda, élelmiszerboltok, gazdabolt, gyógyszertár stb... Tavasztól-őszig a kikapcsolódásra vágyókat a Termálfürdő és Kemping várja! A telek gazdálkodásra alkalmas, éppen ezért ajánljuk figyelmébe mindazok részére, akik önellátásban gondolkodnak, és nem idegenkednek a falusi léttől. Az ingatlan 1/1 tulajdon, per, igény-és tehermentes! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Amennyiben az 182100152-es azonosító számú eladó, jászszentandrási családi ház,vagy bármely, a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy hívjon bizalommal! Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energe CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivanics Éva CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivanics Éva CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY