Eladó ház Kaba 93 nm
Eladó ház Kaba 93 nm
Eladó ház Kaba 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7994640
Referenciaszám: M270896
Frissítve: 18 napja

Kaba eladó családi ház 2 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
160 772 Ft/m²
93 m²
Alapterület
1651 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 534 Ft
Második évtől
59 411 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kaba belvárosában , frekventált helyen 1651m2 telken 93,3 m2 családi ház eladó ! Hajdúszoboszlótól 15 km ,Debrecentől 40 km távolságra helyezkedik el Kaba , amely élhető nyugodt város . Tömegközlekedés szempontjából is igen kedvező , helyi - távolsági volán , illetve vonatjáratokat biztosítva vannak ! Közintézményekkel , megújuló szolgáltatásokkal , kitűnő termálfürdővel rendelkező település ! Az ingatlan főbb paraméterei : -Tégla alapon vályog falazatú -a tető cserép héjazattal rendelkezik -a nyílászárók 80% ki van cserélve hőszigetelt üveggel ellátva -az otthon melegét gázkonvektor és cserépkályha biztosítja -a padlózatot mindenhol hideg , melegburkolat fedi -helyiségei: 2 szoba , konyha , nappali , terasz , spájz , fürdőszoba és külön wc Továbbá a telken található stabil betonalap amely kb: 12 éve készült 12 m x 6 m nagyságú , illetve tárolók, gazdasági épületek amelyek jelen pillanatban is funkcionálnak. Az egész terület szépen parkosított , gondozott gyümölcsfákkal telepítve , ásott kúttal ellátva. Az autó udvaron belőli parkolását könnyűszerkezetes garázs biztosítja 4,2m x 3 m Az utcafronton 3 évvel ezelőtt újult meg a kerítés , amely beton alapon trapézlemez A szomszédok felőli telekhatárt jelző kerítések is stabilak,rendben vannak. Az utcán is könnyen megoldott a parkolási lehetőség. A hétköznapi élethez szükséges létesítmények ,szolgáltatások sétatávolságra vannak ! Per -teher és igénymentes ingatlan, amely azonnal bírtokba vehető ! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek ,valamint CSOK + és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. További kérdéseire készséggel válaszolok !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
14,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czibere Judit Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czibere Judit Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY