Eladó ház Kadarkút 240 nm
Eladó ház Kadarkút 240 nm
Eladó ház Kadarkút 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7997431
Referenciaszám: M270666
Frissítve: 17 napja

Kadarkút eladó családi ház 6 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
174 584 Ft/m²
240 m²
Alapterület
3278 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 604 Ft
Második évtől
165 954 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedülálló Otthon Kadarkúton: Kétgenerációs Családi Ház Kivételes lehetőség! Eladásra kínáljuk Kadarkút egyik gyöngyszemét, egy családi házat, melynek különlegessége kétgenerációs elrendezése . Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik családi otthont vagy befektetési lehetőséget keresnek. Az utcafronti rész egy igazi otthoni oázist nyújt, ahol a klasszikus és modern elemek tökéletes harmóniában találkoznak. A 3 hálószoba és tágas nappali valamint konyha és fürdőszoba kényelmet és funkcionális térkihasználást biztosítanak. A ház hátsó része egy igazi meglepetést tartogat. Két szintes elrendezésével, a földszinten található tágas nappali és konyha, valamint a felső szinten elhelyezkedő hálószoba és padlás, melyből csodálatos kilátás nyílik a környező tájra. Az 2001-ben épült rész modern kényelmet nyújt, melyet a járólapok és padlószőnyeg harmonikus egysége tesz teljessé. A ház fűtése jelenleg fatüzelésű, de gázkazánra való áttérés is lehetséges, ami még komfortosabbá teszi az otthon melegét. A számos melléképület, mint például a pince, faház, kazánház, 2 garázs és baromfi ól, sokféle lehetőséget kínál a tárolásra és hobbi tevékenységekre. Az ingatlan tökéletes állapotban van, és folyamatosan karbantartják. Az 2015-ös vakolatfrissítés, a 2021-es tetőcserepek és az 2022-es kerítésfelújítás csak néhány azok közül a felújítások közül, amelyek biztosítják az otthon hosszú távú élettartamát és értékét. Az udvar tágas és rendezett, és a hátsó kert jelenleg is termőföldként van kiadva, kiváló lehetőséget kínálva a kertészkedés és zöldségtermesztés szerelmeseinek. Az ingatlan bútorai opcionálisan is megvásárolhatóak, így az új tulajdonosok azonnal élvezhetik az otthon kényelmét és stílusát. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy egy személyes bejáráson keresztül felfedezhesse ezt a különleges otthont és megtudhassa, hogy miért érdemes ezt az ingatlant választani!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY