Eladó ház Kapolcs 296 nm
Eladó ház Kapolcs 296 nm
Eladó ház Kapolcs 296 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7585691
Referenciaszám: UZ015430
Feltöltve: 20 napja

Kapolcs eladó családi ház 3 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
438 851 Ft/m²
296 m²
Alapterület
857 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Művészetek Völgye egyedülálló összművészeti fesztivál, amelyet 1989-től rendeznek meg. A kezdetektől, közel két hétig Magyarország egyik legkedveltebb fesztiválhelyszínévé alakulnak át az apró Balaton-felvidéki települések; Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend utcái. Van ott minden: koncertek, színház, irodalom, tánc, zöld programok, hangversenyek, cirkusz, beszélgetős és gyerekprogramok. Ennek a pezsgő kulturális központnak az egyik legismertebb településén, Kapolcson kínáljuk eladásra ezt a minden igényt kielégítő, sok lehetőséget magában rejtő vendéglátó egységként és falusi szálláshelyként működtethető ingatlant. A telek 2 különálló épületnek ad helyet. A fő épület 3 nagyobb egységből áll, közel 300nm alapterületű, 3 bajárattal rendelkezik. -Az első rész konyhaként funkcionál, amely minden hivatalos szabványnak és előírásnak megfelel. -A középső egy rendezvényterem, ami esküvők, osztálytalálkozók, céges csapatépítők megrendezése kiválóan alkalmas. -A hátsó rész egy komplexebb épületrész. A földszinten egy egylégterű konyha-étkezőt találunk, egy 2 ágyas, fürdőszobás apartmannal. Innen jutunk az emeleten kialakított szálláshelyhez. Az emeleten szintén találunk fürdőszobát, mellékhelyiséget, illetve két nagyméretű hálóhelyiséget. összesen legalább 20 férőhellyel. A konyha alatt egy 30nm-es pince van. A tető cserép borítású, az épület nagyobb része kő építésű, másik fele tégla. A fűtésről fatüzelésű kályha gondoskodik. Gázvezeték a telken belül van. Ipari áram ki van építve. A meleg víz ellátás villanybojlerről üzemel, napkollektoros rásegítéssel. A fő épület alatt egy használaton kívüli 70nm-es pince található. A második épület 80nm-es, kő és tégla falazatú. Teljesen új tetőszerkezetet kapott és a helyiségei egybe lettek nyitva. Jelenleg tárolásra használják, de kis fantáziával sokféle hasznosításra alkalmas: rendezvény, étterem, szálláshely, vagy akár üzlethelyiség is kialakítható benne. Az egység jelenleg nem fogad vendégeket, teljes berendezéssel együtt eladó, így rövid időn belül birtokba vehető. A két épület egy helyrajzi számon van feltüntetve, megbontása nem lehetséges. Jöjjön el minél hamarabb és nézze meg személyesen, hogy a 2024 év nyári fesztiválon már Ön láthassa vendégül az ide látogatókat. Keressen bizalommal, előzetes időpont egyeztetés után szívesen körbevezetem.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY