Eladó ház Kaposvár 130 nm
Eladó ház Kaposvár 130 nm
Eladó ház Kaposvár 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8089433
Referenciaszám: M273280
Feltöltve: 11 napja

Kaposvár eladó családi ház 3 szobás: 54,5 millió Ft

54,5 millió Ft
419 231 Ft/m²
130 m²
Alapterület
253 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 158 173 Ft
Második évtől
215 860 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Somogy vármegyében , Kaposvár népszerű lakóövezetében, az Észak-Nyugati városrészben családi ház eladó. Az ingatlan társasházként van nyilvántartva, ( két részből áll) a telek, az udvaron kerítéssel le van választva a másik tulajdonostól. Csak is a ház tulajdonosa használja az udvart, a rajta lévő melléképületekkel együtt. Itt található még egy nagy méretű garázs is melybe közvetlenül az utcáról lehet behajtani. Az épület alatt egy 5 m2 pince van, a kétszintes lakórész földszinti és tetőtér beépítéssel rendelkezik. A belső kialakítás, igényesen készült. A földszinten egy előszoba lépünk, amelyből a pincelejárat található. Tovább haladva egy tágas közlekedő, mely végig beépített szekrénnyel, innen nyílik a tágas konyha , hozzá tartozó spájzzal, a folyosó végén egy nagy szoba. Az az emeleten két szoba, külön WC , egy fürdőszoba , ( káddal ) , az emeleti közlekedő, melyben dolgozó sarkot alakított ki a jelenlegi tulajdonos. A közelben minden szolgáltató kb.10 perc alatt elérhető. A környék családi házas, nyugodt, csöndes környék. Közel kb. 5 percre a város legnagyobb sport létesítményei, sport pályák, korcsolya csarnok található még. Nagy család számára ideális lakókörnyezet. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az igényes ingatlan, forduljon hozzám bizalommal, az OTP Bank szakmai hátterével, gyors, szakszerű, ingyenes ügyintézéssel állunk rendelkezésére, az OTP Ingatlanpont ajánlásával.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY