Eladó ház Kapuvár 200 nm
Eladó ház Kapuvár 200 nm
Eladó ház Kapuvár 200 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8123201
Referenciaszám: 4156_882
Feltöltve: 30 napja

Kapuvár eladó családi ház 4 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
490 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1630 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 421 Ft
Második évtől
388 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Moson-Sopron vármegyében, Győr és Sopron között félúton, Kapuváron eladóvá vált egy kiváló állapotú, egyedi szinteltolásos, 200 m2-es családi ház. A ház adottságai sok lehetőséget rejtenek magukban. Kialakításának köszönhetően üzleti tevékenység, folytatására, műhelyként, irodaként is funkcionálhat. Az ingatlan 1985-ben épült, de a tulajdonosai folyamatosan a kor igényeinek megfelelően újították fel és tartották karban. A felújítások közül a legjelentősebbek: • 9 évvel ezelőtti teljes tetőcsere, • a vízvezetékek cseréje, • klíma berendezések felszerelése, melyhez a gazdaságos H tarifás áram is kiépítésre került, • a hőszigetelt nyílászárók beépítése és azok redőnnyel és szúnyoghálóval való ellátása, • riasztórendszer kiépítése, • valamint a burkolatok megújítása. A házban a szinteltolásnak köszönhetően ötletesen és praktikusan különülnek el a terek különböző funkciói. Az alsó szint a családi és társasági élet kiváló színtere. Ide belépve egy tágas előtér fogad hatalmas beépített szekrénnyel, ami elrejti a szem elől a kabátokat és a cipőket. Majd tovább haladva egy komfortos konyha, egy étkező-nappali és egy fürdőszoba szolgálja az ott lakók kényelmét. Az étkezőből egy fedett teraszra léphetünk ki. A terasz három oldalról védett, így intim helyet biztosít a kinti étkezéseknek és a pihenésnek. Szintén ezen a szinten kapott helyet az utcafrontról megközelíthető egy állásos garázs, egy mosókonyha és a kazánház, ahol a ház fűtéséről gondoskodó vegyestüzelésű kazán található. A következő szintek a belsőséges tereket rejtik, itt kapott helyet 3 erkélyes hálószoba és egy fürdőszoba, de van lehetőség további bővítésre a tetőtér beépítésével. Az udvarra bevezető elektromos kapu és az épület teraszainak a korlátai stílusos egyedileg gyártott kovácsoltvasból készültek. A telek 1630 m2, ebből 250 m2 térburkolattal fedett. A kert körbekerített és gondozott. Itt található egy 80 m2-es 3 állásos garázs, melyből az egyik aknás. A garázs külön villany almérővel felszerelt és kialakításának köszönhetően, igény esetén akár önálló lakrésszé alakítható. A kikapcsolódást és a pihenést szolgálja a kertben épített 10 m3 medence és a halakkal teli megnyugtató kerti tó. A kert hátsó része fiatal bőtermő gyümölcsfákkal van beültetve (2 db cseresznye, 2 db meggy, 2 db szilva, 2 db körte, 6 db őszibarack és 2 db sárgabarack). A locsolást két bővizű ásott kútról lehet megoldani. Az ingatlan vételárába a beépített bútorok is bele tartoznak. Az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban garantált 3 %-os támogatott hitel is igénybe vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
csatorna
garázs
kert
kertkapcsolatos
csendes
étkező
terasz
melléképület
bútorozott
riasztó
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY