Eladó ház Karád 240 nm
Eladó ház Karád 240 nm
Eladó ház Karád 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7577973
Frissítve: 2 hónapja

Karád eladó családi ház 4 szobás: 89,7 millió Ft

89,7 millió Ft
373 750 Ft/m²
240 m²
Alapterület
760 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 332 Ft
Második évtől
355 277 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vadász paradicsomban Karádon, a Balatontól 16 kilométerre , 2004. évben épült, szigetelt 240 nm hasznos alapterületű ház eladó.. A ház porotherm 38 tégla falazatú, fa, zsalugáteres ablakokkal. A ház földszintjén kétszer 11 négyzetméteres szoba, 24 négyzetméter területű nappali, 3.05 méteres belmagasságú, nagy konyha, fürdőszoba wc-vel, szélfogó, lépcsőház az emeletre, és lépcsőház a pince szintre található. A nappaliban 10kw-os inox sparheltet telepitettünk. A járólap cseréjéhez a vízálló parketta rendelkezésre áll, a közeljövőben történik a cseréje. A tetőtér 89 négyzetméter, a hasznos alapterület 69 nm, ahol zuhanyzós füdő wc-vel, egy nagy nappali, és egy 24 négyzetméteres gardrób lett kialakítva. Az 50 négyzetméteres alsó szinten garázs, mosókonyha, boyler, wc, és több tároló, kazán helyiség- bármilyen tüzelésű kazán beüzemelésére alkalmas- található, és radiátorral ellátott. A falban elvezetett fűtésrendszernek köszönhetően az alsó szint nem igényelne fűtést, mert a hőmérséklet a kinti mínuszokban fűtés nélkül 15-16 fok körül tartja magát. A kert felé van egy hátsó felfelé vezető lépcső kijárat a kazán helységből, illetve bejárat. Van egy nyugati fekvésű 7 nm-es, és egy keleti fekvésű 4 nm terasz bejárati ajtókkal. A fűtésrendszer Hajdú 38 kondenzációs kombi gázkazánnal lett kiépítve 2021. novemberében, amely a legmodernebb technikával, legmagasabb hatásfokkal üzemel, egyben rendkívül környezetkímélő, mert ERP minősítéssel ellátott, a melegvíz ellátás is háromféle igénynek megfelelően állítható. Éves fűtés díj 180 ezer forint körüli, ami havonta 15 ezer forint körül van. A gázvezetéket úgy vezettettük be, hogy lehetőség van gáztűzhely bekötésére is. 2021. évben hűtő-fűtő Gree klímákat is telepítettünk, de olyan nagyszerű a ház klímája, hogy a forró melegekben 2-3 alkalommal adódott igény a használatára. A kertet négy sárgabarack, cseresznyefa, tiszafák díszítik, és füvesített. Vásárlási szándékkal, komoly érdeklődők jelentkezését várjuk, személyi igazolvány, és lakcímkártya bemutatásával mutatjuk a házat. A Karád Vásártér utca 21.szám környéke megtekinthető és körbe járható a Google térképen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Erkély:
7 m²
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 747 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 747 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY