Eladó ház Kecskemét, Máriaváros 72 nm
Eladó ház Kecskemét, Máriaváros 72 nm
Eladó ház Kecskemét, Máriaváros 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8092848
Referenciaszám: M273459
Feltöltve: 11 napja

Kecskemét eladó családi ház 3 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
486 112 Ft/m²
72 m²
Alapterület
250 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskemét, Máriaváros részen 72 m2 hasznos alapterületű családi ház 22 m2-es garázzsal és 3 m2 pincével, 250 m2 telekrésszel, osztatlan közös tulajdonú telken eladó. Az 1974-ben épült ingatlan elkerített udvarral, külön nyíló utcai bejárattal, valamint használati megosztással rendelkezik. A családi ház a városrész csendes kertvárosi lakóövezetében, aszfaltozott út mellett helyezkedik el. A házban három szoba, egy konyha, egy kamra, egy fürdőszoba-WC-helyiség, egy közlekedő, egy előszoba és egy fedett terasz kapott helyet. Az ingatlanhoz tartozik még egy 3 m2 nagyságú külső lejáratú pince, az udvarról nyíló WC-helyiség és egy 22 m2-es garázs. Az épület vízszigetelése jó, a lakóház száraz, beton alapon tégla falazatú. A födém salakkal könnyített beton, a tetőszerkezet jó minőségű fa égetett cserepezéssel, körben csatornázott. A külső- és belső nyílászárók normál minőségű fa szerkezetűek. A külső homlokzat festett, jó állapotú. A családi ház összközműves, melyben megtalálható az egyfázisú villany (20 Amper), a vezetékes víz, a gáz és a csatorna. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják, alternatív lehetőségként három vegyestüzelésű kémény is rendelkezésre áll. A melegvíz ellátásáról vízátfolyós rendszerű gázüzemű vízmelegítő gondoskodik. Internet eléréshez az utcában optikai kábel lekötés lehetséges. A házba a fedett teraszon keresztül két bejáraton is bejuthatunk. A helyiségek laminált padló- és járólap borítást kaptak. Az udvar rendezett, gondozott zöld növényzettel és kis kerttel rendelkezik, körben bekerített, kapubejáró a gépjárművek számára az aszfaltozott utcáról megoldott. Az ingatlan közelében néhány száz méteres körzeten belül minden megtalálható: többféle munkalehetőség, élelmiszerbolt, Spar, Lidl, iskola, óvoda, posta, bank, gyógyszertár, egészségügyi intézmény. Az ingatlan nem lakott, jelenleg berendezett, birtokba adás megállapodás szerint lehetséges. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1974
Terasz:
10,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY