Eladó 4 szobás családi ház 50 millió Ft értékben Kecskeméten - CSOKRA ALKALMAS A+ --os családi ház V.ÜTEM lakóparkban

Kecskemét
Hirdetéskód 6997568
Referenciaszám PR035280-H-3
Frissítve: 2 napja
Eladó ház Kecskemét 98 nm
Eladó ház Kecskemét 98 nm
Eladó ház Kecskemét 98 nm
+6 fotó
50 millió Ft
50 000 000 Ft/m²
Alapterület
98 m²
Telek
3000 m²
Szobák száma
4 szoba

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 113 Ft
Második évtől
198 036 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Tervezett átadás:
2023. június
Erkély:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
erkély
bútorozatlan

MOST IGAZÁN SZÁMÍT AZ ALACSONY REZSIKÖLTSÉG, KIVÁLÓ ENERGETIKÁVAL ÉPÜL MEG ÁLMAI OTTHONA.ELADÓ Kecskeméten, 3000 nm-es, CSOK felvételére alkalmas telken. A+ energetikai besorolású, teljesen új építésű ház, az Ön igényeinek megfelelően kivitelezve. A családi ház napelemes rendszerrel elektromos fűtéssel szerelt így minimális rezsi költséggel fent tartható. A nagy érdeklődésre való tekintettel itt a várva várt folytatás! Azt hitte lemaradt ? Hát NEM. A sikertörténet folytatódik. Csatlakozhat Ön is a mára már új családi házban élő, elégedett ügyfeleink közé. INDUL AZ 5. ÜTEM. HASZNÁLJA KI AZ 5 %-OS ÁFA KEDVEZMÉNYT!! VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2023 II. NEGYEDÉV! A jelenlegi projekt külterületi 3000 nm-es telkeken valósul meg, 80-150 nm-es személyre szabott, egyedileg az Ön igényei szerint tervezett családi házak közül választhat. Amennyiben van építési telke a kivitelezést ott is megvalósítjuk. - Szeretne egy olyan családi házban lakni, ami megspórolja Önnek a rezsiköltséget? - Mit szólna, egy minimális rezsivel fenntartható és környezettudatos A+ -os energetikai besorolású új építésű otthonhoz? - Szeretne CSOK-OT, 10 + 15 MILLIÓ FORINT ÁLLAMI TÁMOGATÁST és KEDVEZMÉNYES HITELT felvenni, Élni az ÁFA és ILLETÉK kedvezménnyel, teljes körű díjmentes ügyintézéssel? - Szeretné, ha új háza, személyre szabottan Önnek lenne tervezve és 20 éves kivitelezői tapasztalatokra alapozva segítenék döntéseit? - Mit szólna hozzá, ha Önnek csak élveznie kellene az új kulcsrakész háza nyújtotta kényelmet? - Biztonságban érezné magát, ha új háza kivitelezését közel 400 referencia munkával és20 éves tapasztalattal rendelkező kivitelező cég végezné? - Szeretne referencia munkákat látni és megtekinteni az előző ütem átadott kész házait? - Mit szólna egy magas műszaki tartalommal rendelkező, minőségi alapanyagokkal szerelt új és élhető családi házhoz, csodálatos környezetben? Érdekli az ajánlatom? Bővebb információra és részletes műszaki tartalomra van szüksége? Szeretne Ön is pár kérdést feltenni? HA IGEN, AKKOR TALÁLKOZZUNK ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN A PROJEKT ÉRTÉKESÍTÉSI PONTJÁN. A Duna House Hitel Centrum a bankok kiemelt partnere, ezáltal akár előnyösebb, egyedi elbírálásban is részesülhetnek az ügyfeleink.

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 386 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Rigó Andor
+36 20 386 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok