Eladó ház Kecskemét 175 nm
Eladó ház Kecskemét 175 nm
Eladó ház Kecskemét 175 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8039256
Referenciaszám: HZ011558-4605108
Frissítve: ma

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
742 286 Ft/m²
175 m²
Alapterület
1463 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Családi fészket keresők! Izgalmas lehetőséget kínálunk a figyelmébe: eladó egy 2008-ban épült, kiváló állapotú téglaépítésű családi ház, amely 129 900 000 forintért lehet az Öné. Az ingatlan nem csak a méretével és minőségével, hanem rendkívüli extrákkal is kiemelkedik a kínálatból. Az otthon melegét gázcirkó fűtés biztosítja, de a kényelemről klíma és egy hangulatos cserépkályha is gondoskodik azokban az estékben, amikor csak a nyugalom és a béke számít. A fényviszonyok kiválóak, a napfény szinte egész nap árad be a tágas, jól elrendezett tereken keresztül. Lakótér jellemzői: - lakótér 175 m2 mely - 3 szobából - 3 fürdőből - 2 különálló Wc-ből - több mint 40 m2-es nappaliból - konyhából - mosókonyhából - wellness helyiségből - kamrából áll Műszaki jellemzők: - elektromos redőnyök - fa nyílászárók - 10 cm-es homlokzati szigetelés - 4 db Gree hűtő-fűtő klíma - új Bosch kondenzációs gázkazán 2021-ben került beépítésre - új Bosch 2023-ban beépített konyhagépek ( sütő, mosogatógép, mikró) - cserépkályha - szauna - merülő medence - a nappali alatt pince - garázs 61 m2-es, két autó számára is kényelmes - gépészeti helyiség - elektromos öntözőrendszer - elektromos kapu - fedett autóbeálló - részben beépíthető tetőtér ( mely 1 éve lett 20 cm-es kőzetgyapottal szigetelve) A ház igazi gyöngyszeme a kertre néző merülő medence és a szauna, melyek kikapcsolódást és ellazulást nyújtanak a mindennapokban. A hatalmas terasz, valamint egy lenyűgöző kupolás nappali, mely 43 m2-es tökéletes helyszínt biztosít a családi és baráti összejöveteleknek, vagy csak egy nyugodt estének a szabadban. Mindezek mellett, a kert nézete garantálja, hogy minden napja nyugalomban és szépségben teljen. A tágas terek, a modern berendezések, és a gondosan megtervezett külső-belső tér kombinációja egyaránt vonzóvá teszi ezt az ingatlant befektetők és családok számára is. Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget, hogy egy ilyen különleges otthon legyen az Öné. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tekintse meg személyesen, hogy mi teszi ezt az ingatlant igazán egyedülállóvá!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koloh Viktor Duna House Kecskemét Jókai u. Az iroda összes hirdetése
+36 30 443 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koloh Viktor Duna House Kecskemét Jókai u. Az iroda összes hirdetése
+36 30 443 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY