Eladó ház Kecskemét 91 nm
Eladó ház Kecskemét 91 nm
Eladó ház Kecskemét 91 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8131105
Referenciaszám: HZ054524
Feltöltve: 23 napja

Kecskemét eladó családi ház 5 szobás: 57,99 millió Ft

57,99 millió Ft
632 388 Ft/m²
91 m²
Alapterület
500434 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 168 302 Ft
Második évtől
229 682 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
!!!ENERGIATAKARÉKOS, KÖNNYŰSZERKEZETES LAKÓPARK!!!Zöld városrész frekventált, békés és környezettudatos otthonoknak. Legyen Ön az első, aki gondosan megtervezett, minősített és engedélyezett energiatakarékos családi típusházaink közöl választ.Mindegyik ház alkalmas CSOK hitel és bármilyen államilag támogatott vagy támogatás nélküli banki hitel felvételére. Mind a 4 típusház úgy lett tervezve, hogy a jelenleg is aktuális szabványoknak teljes mértékben megfeleljenek. Tervezésnél figyelembe vettük a családok igényeit. ízléseit, így házainknál élvezheti a családias, tökéletes elrendezést. Minden ház hőszivattyúval és BIO emésztő tartállyal rendelkezik.A lakópark Kecskemét főterétől 5 km-re helyezkedik el. A lakópark közepén egy 2000 nm-es közösségi tér kerül kialakításra. A bevásárlóközpontokkal és a déli iparteleppel (Mercedes, Knorr-Bremse, Nissin, Axon) egy most épülő szilárd burkolatú út köti össze.1. Ütem X típusház jellemzői: Könnyűszerkezet CSOK hitel lehetőség Hűszivattyú Nappali + 4 háló Burkolatok készültségi foktól függően a műszaki tartalom szerint választhatók. Hasznos alapterület: 91,7 nm Telekméret: 434 nm „A” energetikai besorolás Ár: 57 990 000 FtJelenleg mind a 4 típusházból elérhető még a lakóparkban. További információért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kemény László Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kemény László Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY