Eladó ház Kehidakustány 287 nm
Eladó ház Kehidakustány 287 nm
Eladó ház Kehidakustány 287 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8001341
Referenciaszám: 43277
Frissítve: 17 napja

Kehidakustány eladó családi ház 8 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
400 348 Ft/m²
287 m²
Alapterület
2521 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 469 Ft
Második évtől
455 087 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Kehidakustyánban lévő több generációs családi házat, apartman kiadási lehetőséggel! A családi ház főbb jellemzői: - a telek nagysága 2521 m2 - a főépület 223m2 hasznos alapterületű, 1989-ben épült B30-as téglából, amely magában foglal egy 55 m2-es étterem/társalgó részt, 5 szobát, 4 fürdőszobát, konyhát, folyosót, közlekedőt, háztartási helyiséget, kazánházat és lépcsőházat - kisebb átalakítással akár rendezvényteremnek is használható a társalgó - Az emeleti erkélyről nagyon szép kilátás nyílik a környező erdőkre, dombokra - nyílászárók fából készültek - a Fűtésről 2 kombi kazán, kandalló, klímák, helyenként padlófűtés gondoskodik - az apró téglából hozzá épített 64 m2-es, 2 szobás és egy 1 szobás apartman elött több autóval is kényelmesen lehet parkolni - az apartmanokban műanyag nyílászárók vannak, zuhanyzós fürdőszobával - a fűtés klímák+fűtőpanel - az ingatlan elektromos hálózata 3x25 A - elektromos kapu, murvázott beálló és parkoló - garázs és egy tároló helyiség is épült hozzá - egy 10 méter mély ásott kút is ékesíti a parkosított udvart - kettő vagy három generációnak is alkalmas - alacsony ára miatt befektetésnek tökéletes, vissza járó vendégkörrel, akár teljes berendezéssel is megegyezés szerint - 10 perc kényelmes sétára elérhető az élményfürdő Amennyiben az 183800213 számú eladó családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY