Eladó ház Kékcse 258 nm
Eladó ház Kékcse 258 nm
Eladó ház Kékcse 258 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7317903
Referenciaszám: HZ051525
Feltöltve: 17 napja

Kékcse eladó családi ház 6 szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
84 884 Ft/m²
258 m²
Alapterület
2697 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 559 Ft
Második évtől
86 740 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ KÉKCSE!A 258nm-es, 3 szintes családi ház, egy 2697nm-es telken helyezkedik el.A telken több kis tároló található, melyek akár állattartásra is alkalmasak.A 3 színes épület szuterénjében 2 külön álló garázs, melyben szerelőakna is található, 2 tároló és egy kazánház.  A földszinten egy szép nagy teraszról léphetünk be a közlekedőbe, ahonnan nyílik a többi helység.Ezen a szinten egy fallal elkülönített konyha+étkező, egy szoba fürdőszoba, külön mellékhelységgel és egy tágas, napfényes nappali kapott helyet.Az emeleten a lépcsőről a nappaliba érkezünk, melyből közvetlenül nyílik a fürdőszoba és a két szoba, melyből egyikben egy gardrób szobát is találunk. Ebből a szobából nyílik a felső erkély is.Az ingatlan nyílászárói műanyagra lettek cserélve, éjjeli áram került kialakításra, valamint emésztő is.A ház melegét gázkazán szolgálja illetve alternatív fűtés ként vegyes tüzelésű kazán is áll rendelkezésreAz iskola és a boltok csupán 400m-re találhatók és a tömegközlekedés is 3-4 perc séta az ingatlantól.További kérdés esetén keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsmár Viktória Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 20 775 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsmár Viktória Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 20 775 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY