Eladó ház Kemecse 124 nm
Eladó ház Kemecse 124 nm
Eladó ház Kemecse 124 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7536768
Feltöltve: 1 éve

Kemecse eladó családi ház 4 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
241 129 Ft/m²
124 m²
Alapterület
2100 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy jó állapotban lévő 124m2-es, két generációs, három szobás, nappali étkezős, két fürdőszobás családi ház, beépíthető tetőtérrel, Kemecse csendes utcáján, 2100m2-es telekterülettel! A ház két különálló lakrészből áll, melyek külön bejárattal rendelkeznek, de igény szerint könnyen egybenyithatóak. Az épület fenntartását külső szigetelés és korszerű, műanyag nyílászárók segítik. Az ablakok redőnyözöttek, és szúnyoghálókkal felszereltek. Közelmúltban végzett felújítások: -tetőszerkezet teljes cseréje -vízvezetékek cseréje -villanyvezetékek cseréje A ház fűtéséről vegyes tüzelésű kazán és gázkazán gondoskodik, melyek az épület melletti kazánházban helyezkednek el. A nappali-étkező részen padlófűtés szolgáltatja a meleget, a szobákban radiátor található. A belső burkolat járólap, szobákban laminált parketta. A konyha mellett egy kis kamra szolgálja az élelmiszerek frissességét. A ház alatt egy kb 25m2-es pince fekszik. A 2100m2-es telken található egy 70m2-es zárható melléképület, mely használaton kívüli bútorok, biciklik, motorkerékpárok, kerti eszközök tárolására kitűnően alkalmas! A virágok, vetemények öntözése fúrt kútról megoldott Az udvaron két autó beállására is van lehetőség, fedett részen. Az ingatlan rendelkezik a Jegyző által kiállított Hatósági Bizonylattal amely kijelenti hogy az ingatlanon belül kettő önálló lakás rendeltetési egység található, ami jóval csökkenti a havi gáz ár számla kalkulálását. Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
kocsibeálló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
melléképület
műhely
internet
telefon
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Czigler Erika
+36 30 746 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Czigler Erika
+36 30 746 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY