Eladó ház Kengyel 137 nm
Eladó ház Kengyel 137 nm
Eladó ház Kengyel 137 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8051638
Referenciaszám: M272313
Frissítve: 17 napja

Kengyel eladó családi ház 3 szobás: 19 millió Ft

19 millió Ft
138 585 Ft/m²
137 m²
Alapterület
1205 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 143 Ft
Második évtől
75 254 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
!FALUSI CSOK-ra ALKALMAS ! Új tulajdonosát keresi Jász-Nagykun Szolnok megyében Kengyelen egy kertes családi ház, mely 137,1 nm alapterületű vályog falazatú, a hozzáépítések tégla falazatúak. Igényes kialakítású ingatlan, található benne két szoba, egy nagy nappali, mely akár külön bejáratú szobaként is funkcionálhat, fürdőszoba wc, melyek a közlekedőből nyílnak, egy szépen kialakított konyha, mely egybe van nyitva az étkezővel valamint egy kamra. Az ingatlan mellett kialakításra került a kazánház és tároló helyiségek, amik egy kis átalakítással garázsként is funkcionálhatnak. Szerkezetileg kiváló állapotú, nem reped, nem süllyed, nem vizesedik! A ház egy részében új villanyvezetékek kerültek beépítésre Mindenütt ÚJ hőszigetelt nyílászárók találhatók. Fűtése központi gáz vagy vegyes tüzelésű kazánról megoldott, hő leadás radiátorokon keresztül. Tető szerkezete jó, cserepes héjalással, mely foglalkozást igényel. Összközműves! Az ingatlan egy nagy, dupla portás telken fekszik, mely 1205 nm. Kiváló kerítéssel rendelkezik. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
H
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY