Eladó ház Kerekegyháza 85 nm
Eladó ház Kerekegyháza 85 nm
Eladó ház Kerekegyháza 85 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7974295
Referenciaszám: 3616845-4572731
Frissítve: ma

Kerekegyháza eladó családi ház 4 szobás: 45,49 millió Ft

45,49 millió Ft
535 176 Ft/m²
85 m²
Alapterület
812 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 024 Ft
Második évtől
180 173 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy teljesfelújításon átesőcsaládi ház Kerekegyházán,2024. I. negyedéves átadással! 70 %-os készenléti állapotban. A befejezésig még 8.2 M Ft + áfával emelkedik. Csapj még most le rá hogy a te igényeid alapján legyen befejezve. Tágas terek,nagy belmagasság teszi igazán különlegessé majd ezt az álom otthont. - Nappali konyha étkező egy légtérben a családi összejövetelekhez. - 3 szoba a család minden tagjának - Az egyik szobából nyílik a hátsó terasz ami tökéletes a nyári esték eltöltéséhez A ház kívül-belül teljes felújításon esik át minden igényt kielégítve. Jellemzők kulcsra készen : -főfalazat -szerelőbeton magasságában Sikamur injektáló zselével alászigetelve -teljes villamosság hálózat csere -vízszerelés osztóról: -a fürdő100*140-es sarokkáddal, tusolóval, kézmosóval, Wc-vel, 1 db mosógép csaptelep - fürdőszoba fal burkolása 2 m magasságig -a lefolyó rendszer kiépítése szerelő betonnal - 1 db mosogató kiépítés sarokszelepig -hideg-meleg új burkolatok ​ Figyelem az adatlap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni! ​ Hívjon bizalommal, szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére ingyenesek! Amennyiben eladó-kiadó ingatlana van, vagy finanszírozási megoldást keres, hívjon, megtaláljuk a legjobb lehetőséget önnek. A HOUSE36 kínálatában található összes ingatlannal kapcsolatban tudok felvilágosítást nyújtani!& Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Barbara HOUSE36 Ingatlanhálózat Az iroda összes hirdetése
+36 30 905 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Barbara HOUSE36 Ingatlanhálózat Az iroda összes hirdetése
+36 30 905 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY