Eladó ház Kerepes, Szilasliget 80 nm
Eladó ház Kerepes, Szilasliget 80 nm
Eladó ház Kerepes, Szilasliget 80 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7970297
Referenciaszám: 11-2516
Frissítve: 3 napja

Kerepes eladó családi ház 2 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
998 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
668 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZILASLIGETEN EGY TELKEN KÉT HÁZ ELADÓ! 80m2- ÉS 40 m2-es. HITELEZHETŐ! GYORS KÖLTÖZÉS! Kerepes Szilasligeten megvásárlásra kínálok egy 80 m2-es, / br. 110 m2/ egyszintes, önálló, körbejárható családi házat. 1986-ban épült 668 m2-es telekre, benne 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc. és előszoba, valamint egy 11 m2-es fedett terasz a kert felé, erkély az utca felé. Ritkaság, hogy az épület egésze alápincézett, ahol egy autószerelő műhely működött szerelőaknával, de két autó parkolása is megoldható benne, valamint egy tároló ahol a vegyes kazán és a gáz cirkó kapott helyet. A telekre akár több autóval is be lehet állni. A ház beton födémes, a tetőtér felé bővíthető, szerkezetileg jó állapotú. Extrák: elektromos kapu kamera rendszer A telken közel egy időben épült még egy 40 m2-es önálló kis ház, ami vállalkozásra, bérbeadásra, irodának, vagy szülői lakásnak, önállósulni vágyó nagyobb gyereknek kiváló lehetőség. A közelben iskola, óvoda, vásárlási lehetőség, helyi busz járat. A HÉV megálló gyalogosan kb. 20 perc, autóval 5 perc, ahonnan az Örs vezér terére, vagy Gödöllő felé lehet eljutni, távolsági busszal a Puskás stadion metró állomásig. További részletekről telefonon tudok felvilágosítást adni, a hét bármely napján hívható vagyok. Ha esetleg saját lakásának eladásában is tudnánk segíteni, kérem keressen bizalommal! Cégünk piacvezetőként már akár 2,5%-os közvetítői díjért is segít az értékesítésben!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
garázs
kamra
erkély
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Irén Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 953 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Irén Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 953 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY