Eladó ház Kerepes, Galagonya utca 13 84 nm
Eladó ház Kerepes, Galagonya utca 13 84 nm
Eladó ház Kerepes, Galagonya utca 13 84 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8098422
Feltöltve: 14 napja

Kerepes eladó családi ház 3 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
1 250 000 Ft/m²
84 m²
Alapterület
898 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 737 Ft
Második évtől
415 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált nagyszerű különálló panorámás 85m2 –es 2 éve épült könnyűszerkezetes házunk Kerepesen, teljesen zöld övezetben, gyönyörűen körbeölelő természettel a Panoráma lakóparkban. A ház 895m2 telken áll, 18,41m utcafronttal, 49m telek mélységgel, mely tereprendezést és füvesítést kapott, illetve 9 db gyümölcsfa található a kert hátsó részében. A kerítés mellett tuják vannak már ültetve és a ház hátsóterasz lábazatánál sziklakert van kiépítve, támfalkövekkel körbeépítve a magasabb részek megtartásához. Továbbá 9m2-es faház áll rendelkezésre tárolás céljából. A ház Dél - Nyugati fekvésű, ezért a hátsó teraszt szinte körbe süt a nap. Elsősorban a házban 1 nagy nappali, amerikai konyhával található, mely a hátsó kertre néz, onnan kilépve fedett 15,35m2-es teraszra jutunk és baloldalra pedig a 17,2m2-es nyitott terasz. Továbbá 1 hálószobával, 1 vendégszobával és 1 dolgozószobával van ellátva a ház. Külön vendég mellékhelység lett építve és külön a családnak zuhanyzóval, káddal és duplacsapos mosdóval és díszfallal takart wc-vel van felszerelve. A háló szobában és a nappaliban a légkondíciónálónak meg vannak a kiállásai, és a kültéri egységnek is csak a gépet kell megvenni. Továbbá a belső mozgásérzékelőknek is a kábelei ki vannak építve. A külső kamerának szintén a kábelezése megtörtént. Fűtés rendszer, padlófűtés mindenhol. Napelemmel (6,9kw) működik az egész ház, (meleg víz, főzőlap, villany stb... ) Bővített 3x 32A áramkör) Elszámolás évi szaldó, ezért a rezsije rendkívül alacsony. 2022 Szeptembertől – 2023 Szeptemberig az egész évi fogyasztásunk került 75.000 Ft-ba. Vizet melegíti egy 80l.es Ariston okos wifi-vel ellátott vízbojler, ezért még hazaérte előtt be tudja állítani a vízhőmérsékletét, a fűtésért felelős pedig az okos Bosch villanykazán, mely rádióhullámos hordozható termosztáttal állítható, bárhová helyezhető. Energia Tanúsítvány volt A++. (mostani emelt követelményeknek megfelelően minősítve BB) A szobák vízálló magas minőségű laminált padlóval van burkolva, míg a nappali, fürdő és WC gress lappal. Minden szoba ablaka és teraszajtó szúnyoghálóval ellátott. A konyha teljesen felszerelve, beépített 6-dik érzékes mosogatógéppel, kombinált hűtővel, 6-dik érzékes szárító-mosógéppel ellátott. Főzéshez szüksége gépek a legmagasabb minőségben vannak jelen. (indukciós, 6-dik érzékes) Közlekedés 10 percre a hév gyalog, 6 perc busz. Óvoda iskola közelben, kutyasétáltatásra alkalmas zöldterület, gyönyörű zöld övezet, lovarda a bejárattal szemben, ezért oda házakat nem lehet építeni. Bevásárlás szempontjából kiváló, autóval 5 perc az Aldi, Lidle, Auchan, Spár és más bevásárló Takko Jysk stb...pontok. További kérdés esetén kérem, hívjon, szívesen tájékoztatom további részletekkel. Aki szeret kertészkedni, kint lenni a természetben, élvezni a kilátást, az jelentkezzen. Tulajdonostól eladó!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2022
Terasz:
35 m²
Energetikai besorolás:
A++
Napelem:
Van
Átlagos rezsiköltség:
10 000 Ft/hó
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
amerikai konyha
kamra
terasz
internet
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tulajdonos Pápay László
+36 30 327 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tulajdonos Pápay László
+36 30 327 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY