Eladó ház Keszthely 478 nm
Eladó ház Keszthely 478 nm
Eladó ház Keszthely 478 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7965371
Referenciaszám: HZ039354
Frissítve: 18 napja

Keszthely eladó családi ház 5 szobás: 300 millió Ft

300 millió Ft
627 615 Ft/m²
478 m²
Alapterület
334 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 870 677 Ft
Második évtől
1 188 218 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ egy KIEMELKEDŐ befektetési lehetőség!Keszthely központjához közel, remek infrastruktúrával, a Festetics Kastélytól 5 perc sétára egy 553 m2 hasznos területtel rendelkező ház ELADÓ,  amiben jelenleg a földszinten egy bolt üzemel, alatta a pince raktárként funkcionál.Régebben a pince műhelyként működött és számos ki nem aknázott lehetőség rejtőzik még benne. A pince helység félszuterén tehát kap némi természetes fényt. Tökéletes hely lehet egy konyha kialakítására, a földszint önmagában 162 m2, elég nagy ahhoz, hogy egy kényelmes tágas vendégteret létesítsünk ott.  A műhely miatt, beépítésre került egy teherlift ami a mai napig működik. De ez csak egy ötlet a millió lehetőségről amit ez az épület magában rejt.Az emeleten található jelenleg 5 szoba amik kifogástalan állapotban vannak. Viszont a szobák mérete és az ablakok elhelyezkedése miatt, több szoba is kisebb szobákra bontható, tovább növelve a kiadásra használható szobák számát és ezáltal a bevételt is.. Minden szobából ki lehet jutni az erkélyre ahonnan élvezhetjük a csendes nyugodt környezetet, a friss Balaton-felvidéki levegőt és a ház remek fekvésének köszönhető fényt és napsütést. A padlás 200 m2 és beépíthető. Ide még akár 3-4 szobát is ki lehet alakítani.Viszont ha valaki saját célra szeretné megvásárolni akkor arra is tökéletes ez az ingatlan, akár több generáció együttéléséhez is.Külön fűtés van az alsó és a felső szintnek is amit cirkó kazánok biztosítanak, továbbá beépítésre került több inverteres klíma is. A ház mellett található egy garázs rész ami jelenleg be van fedve ahogyan a hátsó udvar is. Az utcafrontról megközelíthető még egy helyiség ami jelenleg irodaként funkcionál és ki van adva.Ha felkeltette a hirdetés az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jónás Olivér Duna House - Gogol utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 596 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jónás Olivér Duna House - Gogol utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 596 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY