Eladó ház Kétbodony 90 nm
Eladó ház Kétbodony 90 nm
Eladó ház Kétbodony 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8123000
Referenciaszám: 40_tm
Frissítve: 26 napja

Kétbodony eladó családi ház 3 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
499 889 Ft/m²
90 m²
Alapterület
3500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 572 Ft
Második évtől
178 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház vár gazdára nyugodt, vidéki környezetben, Cserhát dombjai között, Nógrád megye legszebb részén, Kétbodonyban! Az örökpanorámás házat eladásra kínálom megegyezés szerint, akár teljes berendezési tárgyakkal együtt. 3500 m2-es dupla telken helyezkedik el, az 1980-as években épült, 90 m2-es hasznos alapterülettel rendelkezik, vegyes falazatú, kő alappal, fa födémmel. Ennek köszönhetően télen sokáig megtartja a meleget, nyáron pedig hűvös, így klimatizálást nem igényel. Az ingatlan 2020-ban felújításon esett át, melynek keretében a teljes víz és elektromos hálózat ki lett cserélve, a két szoba valamint a konyha és a fürdőszoba padlóburkolatával együtt. A felújítások óta a ház vendégházként üzemel, folyamatos gondozással és karbantartással. 2022-ben egy hátsó, 30 nm alapterületű teraszt építettek a házhoz fa szerkezettel, lemez födémmel. Az épületben mindenütt világos, tágas terek fogadják az érkezőt, nem szólva a praktikusan kialakított és kivitelezett lakóelemekről, ezáltal is a tökéletes otthont, nagyszerű lehetőséget kínálva akár a vendéglátásban gondolkodók számára is. Helyet kapott ezen kívül egy, mosókonyhaként funkcionáló helyiség. Az otthon melegéről dupla fűtésrendszer gondoskodik, gáz és egy vegyes tüzelésű kazán segítségével, lapradiátorokon keresztül. Közművek szempontjából víz, villany, gáz bevezetésre került, a közművesített ingatlan továbbá zárt rendszerű emésztővel rendelkezik, mivel a településen a csatornarendszer még nem került kiépítésre. Gyümölcsfákkal, szőlőlugassal szegélyezett kertjében hangulatos kerti kiülők biztosítjàk a zavartalan pihenést, de itt található még egy pincehelyiség is. A nem felhasznált, beépíthető terület pedig saját szájíz szerint felhasználható növénytermesztésre, állattartásra, vagy akár önálló gazdálkodásra. Továbbá fontos tudni, magát a háborítatlan települést erdők ölelik körbe, rendkívül népszerű a turisták és a vidékre vágyók körében, egyre többen választják otthonuknak. Bár kistelepülésként van számontartva, a mindennapi élethez elengedhetetlen intézmények, mint óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, polgármesteri hivatal mind fellelhetőek a közelben. Az Országos Kéktúra útvonal részeként több kirándulási lehetőséget nyújt az ide látogatók számára, nem szólván a nevezetes Pénzes-hegy lábánál fekvő, népszerű horgásztóról, míg nyaralóövezete szintén csábító hellyé varázsolja. Falusi CSOK igénybe vehető! Az ingatlan teljesen per- és tehermentes! Jöjjön, és tekintse meg! Nem lesz kedve hazamenni! Irányár: 44,99M Ft Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, hívjon bizalommal! Amiben segítem Önt: - Ingyenes hiteltanácsadás - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása és tanácsadás - Energetikai ügyintézés - Értékmeghatározás Ingatlan megtekintése során, e-mail cím megadásával, országos rendszerből ingyenes ajánlatküldés! Köszönöm, ha engem választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
világos
kamra
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Marianna Megtalál-Lak Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 624 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY