Eladó ház Kisapostag 150 nm
Eladó ház Kisapostag 150 nm
Eladó ház Kisapostag 150 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7717620
Referenciaszám: H466464
Frissítve: 18 napja

Kisapostag eladó családi ház 4 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
433 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1162 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha szeretnéd a természet és a Duna közelségét, de mégis biztonságos NEM árterületi ingatlant szeretnél vásárolni, akkor gyere és nézd meg ezt a házat! Terület leírása: - Aszfaltozott út - 1162m földterület - Dunapart és Jacht kikötő kb 150 méter Közművek: - Ivóvíz - Gáz - Villany - Csatorna Családi ház paraméterek: - Ytong falazat - Nyílászárók modern műanyag hő és hangszigeteltre cserélve - Lakrészre és különálló apartmann részre osztva jelenleg - Fűtés: kondenzációs gázkazán és vegyes tűzelésű kazán - Melegvíz: Gázbojler és villanybojler Lakórász paraméterei: - Konyha/Étkező - Nappali és hálórész - Fürdőszoba/WC - Belső és külső lépcső a szuterénbe - Szuterén részben 1 szoba/iroda Apartmann paraméterek - Külön bejárat és a lakórészből is nyitható ajtó - 1 Hálószoba + 1hálószoba a tetőtérben - Fürdőszoba/WC - Főzőfülke + Étkező Udvar paraméterek - Fedett külső terasz - Fedett kocsibeálló - Fedett csónak beálló - Több autó számára parkolási lehetőség A telefonban hivatkozzon az alábbi regisztrációs számra: H466464 Irodánk szolgáltatásai: - Teljes körű ügyintézés ingatlanok adás-vételéhez - Kedvezményes ügyvédi költség, - energetikai tanúsítvány készítés, - ingyenes hitel ügyintézés és biztosítási tanácsadás. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
18,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szele Zoltán Otthon Centrum - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szele Zoltán Otthon Centrum - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY