Eladó ház Kisbajcs 185 nm
Eladó ház Kisbajcs 185 nm
Eladó ház Kisbajcs 185 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7818174
Referenciaszám: HZ042136
Frissítve: 16 napja

Kisbajcs eladó családi ház 7 szobás: 48,9 millió Ft

48,9 millió Ft
264 324 Ft/m²
185 m²
Alapterület
780 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 141 920 Ft
Második évtől
193 679 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kisbajcs-Szőgyén vállalkozásra is alkalmas, kétgenerációs családi ház ELADÓ!A 2007-ben felújított, 185 m2-es ház 780 m2 telken helyezkedik el, melyben 2 különálló lakrész, valamint egy üzlethelyiség is található. A földszinten található üzlethelyiség korábban boltként, majd vendéglátó egységként üzemelt. A leendő tulajdonos fantáziájára van bízva, hogy milyen tevékenységet szeretne folytatni benne.A lakóingatlan helyiségei:FÖLDSZINT:Lakórész:- amerikai konyhás nappali- fürdőszoba WC-vel- előszobaÜzlethelyiség vagy műhely:- 2 nagy helyiségből és további kiszolgáló egységekből álló tér, melyben WC, mosdó, tároló, konyhapult egyaránt megtalálható, 3 irányból is megközelíthető, többfunkciós üzlehelyiségként, műhelyként, stb. kialakíthatóEMELET:- amerikai konyhás nappali- 3 hálószoba- fürdőszoba- kamra- háztartási helyiség- fürdőszoba- mosdó- WCMiért is előnyős ez az ingatlan?- A lakórész és az üzlethelyiség is felosztható, több önálló egységként használható- A ház jó állapotú, a helyiségek parkettával, járólappal, a szobák szőnyegpadlóval borítottak- Központi fűtéssel rendelkezik, valamint a földszinten cserépkályha is rendelkezésre áll- A lakás körbenapozott, így kellemes és világos- Szigetelt az épület, így a fenntartása kedvező- A vezetékek cseréje megtörtént- A nyílászárók fa ajtók és 2 rétegű műanyag ablakok- A tető teljesen új, a pihenést nagyméretű erkély és fedett terasz biztosítja- Az épület a telek közepén helyezkedik el, így előtte és mögötte is zöldterület található, mely kertészkedéshez, pihenéshez, parkolási célra egyaránt alkalmas- Gyönyörű természeti környezetben található, gondos, rendszerető szomszédokkal- Egy kis csinosítással, külső szinezéssel és az üzletszerű helyiségek célirányos kialakításával, egy remek, többfunkciós ingatlanként használhatóKisbajcs-Szőgye Győrtől mindössze 10 km-re található, Sárás vagy Kisbácsa irányából könnyen és gyorsan megközelíthető. A falu a Duna-part mentén fekszik, a környéken a Nagybajcsi Lovaspark, a Bajcsi Halásztanya vagy a Véneki Szabadstrand is kellemes kikapcsolódást biztosít a horgászat, az állatok és a természet szerelmeseinek.Ha egy kellemes, tágas otthont keres magának és szeretteinek, de közben szívesen hódolna kedvenc hobbijának vagy üzletszerű tevékenységének, ez az ingatlan mindenre megoldást kínál.Érdeklődés esetén keressen bátran, hétköznap vagy hétvégén egyaránt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
18,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hán Viktória Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hán Viktória Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY