Eladó ház Kisjakabfalva 108 nm
Eladó ház Kisjakabfalva 108 nm
Eladó ház Kisjakabfalva 108 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8113196
Referenciaszám: 316398
Frissítve: 11 napja

Kisjakabfalva eladó családi ház 3 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
203 704 Ft/m²
108 m²
Alapterület
4464 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 850 Ft
Második évtől
87 136 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keresel egy olyan otthont, ahol a vidéki élet örömeit élvezheted, anélkül, hogy messzire kellene menned a városi kényelemért? Akkor ez a lehetőség pont neked szól! Egy csodálatos családi ház vár Kisjakabfalván, mindössze 3,5 km-re Villánytól. Ez a bájos ingatlan egy csendes zsáktelepülésen fekszik, és minden igényt kielégít. A telek hatalmas, 4464 négyzetméteren terül el, így elegendő hely áll rendelkezésedre a kertészkedéshez, hobbi gazdálkodáshoz vagy csak egyszerűen a természet közelségének élvezetéhez. Ráadásul, ha úgy érzed, hogy a telek túl nagy számodra, ne aggódj, könnyen leválasztható, így könnyedén megtarthatod az otthon kényelmét anélkül, hogy túl sok időt kellene áldoznod a telek gondozására. A ház maga is lenyűgöző, 108 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, három tágas szobával, melyekben kényelmesen elfér a család. A klímaberendezés és az elektromos fűtés gondoskodik arról, hogy mindig kellemes hőmérséklet uralkodjon az otthonodban, függetlenül a külső időjárástól. Az utca összközműves, így minden szükséges infrastruktúra rendelkezésre áll, hogy kényelmesen élhess. A vezérelt villanyóra pedig lehetővé teszi, hogy kedvezőbb legyen az energiafogyasztás az otthonodban. Az ingatlan 3 fázissal ellátott, így bőséges energia áll rendelkezésedre, hogy kényelmesen és hatékonyan használhasd ki a kertben vagy a műhelyben a lehetőssségeket. A garázs, nyári konyha, pajta, tárolók, padlás, ólak, füstölő és fúrt kút mind azt mutatják, hogy minden rendelkezésre áll egy hagyomásnyos vidéki élethez. Ne hagyj ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Fedezd fel a vidéki élet varázsát ebben a csodálatos otthonban Kisjakabfalván!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
H
összkomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitényi Roland VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitényi Roland VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY