Eladó ház Kisköre, Piac 85 nm
Eladó ház Kisköre, Piac 85 nm
Eladó ház Kisköre, Piac 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7944661
Referenciaszám: M266067
Frissítve: 16 napja

Kisköre eladó családi ház 2 szobás: 29 millió Ft

29 millió Ft
341 177 Ft/m²
85 m²
Alapterület
3431 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 84 165 Ft
Második évtől
114 861 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VÁLLALKOZÓK, ŐSTERMELŐK, HOBBI GAZDÁLKODÓK FIGYELEM!!! Heves megye, a Tisza-tó mellett Kiskörén, központ közeli 3430m2-es állattartó telep/hobbi farm legelővel, gyümölcsössel, veteményessel és egy 85m2-es húsfeldolgozóval valamint saját lakrésszel eladó. A 85m2-es tégla épület jó állapotnak örvend, nyílászárói fából készültek, fűtése cserépkályhával és gázkonvektorokkal megoldott, padlózata laminált parkettával és kerámia járólapokkal burkolt. Helyiségei: feldolgozó, előkészítő, konyha, folyosó, fürdő és WC egyben, és 2 szoba, melyek jelenleg tárolóként és raktárként funkcionálnak. A feldolgozó mögött kapott helyet egy hűtőkamra. Az udvaron számos melléképület, istállók, ólak találhatók, melyek alkalmasak tehén, birka, kecske, disznó és szárnyasok tartására. Korábban tej- és sajt feldolgozóként is működött, jelenleg saját célú húsfeldolgozásra használt, de remek üzleti lehetőséget rejt őstermelőknek és kisvállalkozóknak számos gazdálkodói tevékenység végzésére. A település központjában megvásárolható mellé egy jelenleg is sikeresen működő 50m2-es húsbolt 9.5M Ft-ért. Kisköre, valamint a Tisza-tó, rohamos fejlődésnek indult az elmúlt években. A nemrég felújított strand és kikötő, az új kilátó, a hallépcső és a vízlépcső számos élményt nyújt az ide látogatóknak, legyen szó ökotúrákról, vízi kalandokról, strandolásról, biciklizésről vagy pihenésről. Nyáron kifejezetten frekventált; pezsgő programok, koncertek, fesztiválok várják az ide látogató turistákat, kirándulókat, horgászokat, biciklistákat. Heves 20 perc, M3-as felhajtó félóra, Eger 40 perc alatt elérhető autóval. Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel és pénzügyi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Rugalmas megtekintés lehetőségével várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tarisznyás Helga Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tarisznyás Helga Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY