Eladó ház Kiskunhalas 351 nm
Eladó ház Kiskunhalas 351 nm
Eladó ház Kiskunhalas 351 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7847947
Referenciaszám: 690200908
Frissítve: 17 napja

Kiskunhalas eladó családi ház 5+1 fél szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
282 051 Ft/m²
351 m²
Alapterület
932 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun megye Kiskunhalas belvárosában jelenleg 240 m2 lakóterületű (a tetőtérrel együtt 351 m2), napelemekkel, napkollektorokkal felszerelt családi ház eladó. A tégla falazatú ingatlan 29 darab, egy méter átmérőjű betonoszlopokon lévő beton alapra épült 1996-ban, ezáltal a ház földrengés biztos. A masszív épületben négy szoba, egy félszoba, egy tágas és világos nappali, konyha-étkező, két fürdőszoba WC-vel, valamint egy akár vállalkozásra, vagy különálló lakrésznek is alkalmas, 24 m2-es helyiség (szoba+előtér, mosdó) található. A tetőtérrel, mely jelenleg asztalitenisz teremként funkcionál, tovább bővíthető a ház hasznos területe. Az ingatlan fűtését egy Stiebel Eltron levegő-hőszivattyú biztosítja, de emellett rendelkezésre áll igény szerint egy vegyestüzelésű kazán és egy vízteres kandalló is. A fűtés szintenként és szobánként is szabályozható. A földszinten és az első emeleten padlófűtéses rendszer (a nagyobb helyiségekben radiátoros kiegészítéssel), míg a második emelten radiátorok gondoskodnak a melegről. A napkollektorok és a napelemek megtermelik a fűtéshez és meleg vízhez szükséges energiát úgy, hogy az egyéb áramfogyasztásra is bőven jut belőle. Éves rezsi kb. 70.000 Ft. A szigetelt fa nyílászárókkal rendelkező ingatlan két szintje a padlófűtésből kifolyólag mindenütt járólappal burkolt. A 932 m2-es telken fedett terasz, kerti tárolók, valamint egy kosárlabdapálya is helyet kapott. A terasz előtti hatalmas cseresznyefa hűs árnyékot biztosít nyáron. Az utcafronton található fűtött garázsba két nagyobb autó is kényelmesen elfér. Az ingatlan kitűnő választás nagyobb családoknak, vállalkozásnak, befektetésnek. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1996
Erkély:
4,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
étkező
kamra
erkély
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kapronczai Attila Bázis IngatlanCentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 850 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kapronczai Attila Bázis IngatlanCentrum Az iroda összes hirdetése
+36 30 850 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY