Eladó ház Kisújszállás 49 nm
Eladó ház Kisújszállás 49 nm
Eladó ház Kisújszállás 49 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7993094
Referenciaszám: M270832
Frissítve: 10 napja

Kisújszállás eladó családi ház 1 szobás: 6,2 millió Ft

6,2 millió Ft
124 749 Ft/m²
49 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 17 994 Ft
Második évtől
24 556 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Jász Nagykun Szolnok vármegyében Kisújszálláson, egy 49,7 nm-es társasházi lakást. A tégla alapra épült, vályog építésú lakásban egy szoba, konyha, kamra, fürdőszoba és egy előszoba került kialakításra. Az otthon melegéről gáz konvektorok, kandalló, és egy hűtő-fűtő klíma, a melegvíz ellátásról pedig egy okos bojler gondoskodik. Az árba beletartoznak a bútorok is: hűtő amin még garanca van, mosógép, porszívó, gáztűzhely, mikró, kandalló, konyhaszekrény, szekrénysor. Az udvarban 5 lakás található. A lakás kerítéssel körbekerített. A közelben találhatók nagyobb bevásárlóközpontok Lidl, Penny, Spar. Az ingatlan 1/1 tulajdon, per és tehermentes, a teljes kifizetés után azonnal birtokba vehető! A karcagi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boros Boglárka Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 409 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boros Boglárka Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 409 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY