Eladó ház Kisvárda 180 nm
Eladó ház Kisvárda 180 nm
Eladó ház Kisvárda 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8055022
Referenciaszám: M270478
Frissítve: 19 napja

Kisvárda eladó családi ház 4+2 fél szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
500 000 Ft/m²
180 m²
Alapterület
1294 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 203 Ft
Második évtől
356 465 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kisvárda déli részén eladó egy 6 szobás, 180 nm-es többszintes családi ház. A ház 1987-ben épült, szerkezete tégla, a tetőn cserép héjazat. Az épület homlokzata 5 cm vastag szigetelést kapott. A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal és gázkazánnal biztosított, radiátor hőleadókkal. A konyha-ebédlő részben kandalló is található, illetve egy szobában hűtő-fűtő klíma van beszerelve. A melegvízről villanybojler gondoskodik. Az ingatlan több generáció együttélése céljából épült, a középső és a tetőtéri szinten külön lakrész lett kialakítva, külön bejárattal. A felső lakórész 90 nm, az alsó szint 125 nm, a teljes épület alatt egy 125 nm-es különálló helyiségekből álló garázs található. A lakrész ízlésesen kialakított, praktikus megoldásokkal van kialakítva. A szobákban beépített gardróbszekrények; a fürdőszobában a mosó-, és a szárítógép besüllyesztett kialakítású; a wc-ben ajtónyitásra automatikusan induló elszívó van kiépítve; a konyhaszekrény besüllyesztett megoldású. A fürdőszobában kád és zuhanyzó is kialakításra került. Az alsó lakrészben nappali/hall, melyből közvetlenül elérhető a 3 szoba, fürdőszoba, wc, ebédlő. Az ebédlőből nyílik a konyha és a kamra. Az ingatlan előtt fedett és nyitott kocsibeálló is van. A telek mérete 1294 nm, a művelhető kert kerítéssel lett elválasztva az udvartól. Az udvaron több tároló épület és közösségi hely lett kiépítve. A udvaron található faház, dézsafürdő helyet biztosít családi-, baráti összejöveteleknek. Az ingatlan nagycsaládoknak, akár többgenerációs családoknak, vagy üzleti célokra is alkalmas. Pénzügyi tanácsadással, hitel ügyintézéssel (FalusiCSOK, CSOKPlusz, Babaváró, kedvezményes lakáshitel) segítjük ügyfeleinket, melyről részletes tájékoztatást adunk OTP Ingatlanpont, és OTP Pénzügyi Pont irodáinkban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marczi Dániel Nyíregyháza Szegfű utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marczi Dániel Nyíregyháza Szegfű utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY