Eladó ház Kiszombor 76 nm
Eladó ház Kiszombor 76 nm
Eladó ház Kiszombor 76 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7958348
Feltöltve: 3 hónapja

Kiszombor eladó családi ház 2 szobás: 11,9 millió Ft

11,9 millió Ft
156 579 Ft/m²
76 m²
Alapterület
596 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 537 Ft
Második évtől
47 133 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vágyott otthonra lelhet ebben a hangulatos, 76 m2-es vályogházban, mely Kiszombor csendes utcájában található. Az ingatlan meleg és barátságos légkörrel várja az új lakókat. Az ingatlan kialakítása praktikus és otthonos: 2 tágas szoba, előszoba, fürdőszoba, konyha és egy kamra áll rendelkezésre. A kamra kiválóan átalakítható egy további szobává, így az igényeknek megfelelően variálható a térhasználat. A 596 m2-es telek gondozott kertjében számos gyümölcsfa található, melyek friss gyümölcsei örömet szereznek majd az Ön és családja számára. A kert mérete könnyedén kezelhető, így lehetőség van az élvezetes kertészkedésre is. Az ingatlanhoz tartozik egy műhely és egy tároló, melyek akár garázzsá is átalakíthatók. Ez a lehetőség extra helyet biztosít autóinak vagy akár hobbi tevékenységeknek. A közművek közül a víz, villany és csatorna már be van vezetve az ingatlanba, így a komfortos mindennapok garantáltak. A gázcsatlakozás az utcában található, így igény esetén könnyen elérhető. A fűtésről egy hangulatos fatüzelésű kandalló gondoskodik, mely a hidegebb napokon melegséget és otthonosságot áraszt. A melegvíz ellátásról pedig villanybojler gondoskodik. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető! Használja ki a babaváró hitel és a falusi CSOK által biztosított lehetőséget! Ha szeretne egy békés, kényelmes otthonba költözni, mely praktikus kialakításával elbűvöli Önt, ne habozzon! Keressen minket a megadott elérhetőségeinken, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
I
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terka Home Zone Terka Home Zone Az iroda összes hirdetése
+36 20 318 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terka Home Zone Terka Home Zone Az iroda összes hirdetése
+36 20 318 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY