Eladó ház Kökény 100 nm
Eladó ház Kökény 100 nm
Eladó ház Kökény 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7614077
Frissítve: 9 hónapja

Kökény eladó családi ház 1+4 fél szobás: 89,5 millió Ft

89,5 millió Ft
895 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
500 m²
Telek
1+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 259 752 Ft
Második évtől
354 485 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes, nyugodt, idillikus helyen 4 szobás, nappalival rendelkező családi ház eladó. A szobák közül 3 különbejáratú, a nappali szinteltolásos. A földszinten a közösségi tereken túl található a konyha, mosdó, kamra, mosókonyha továbbá az automata garázsajtóval rendelkező garázs, melyből átjárható a lakásba. A családi ház szigetelt, prémium kategóriás műanyag nyilászárókkal felszerelt, szúnyogháló és redőny tartalommal. A villamos energia és fűtés költsége egyaránt a kedvezményes kategóriába esik, jelentősen hatérték alatt, köszönhetően a kiváló állapotnak. Alternatív fűtési módot biztosít a nappaliban épített kemence, mely az egész házat befűti, kellemes meleget adva. A szobák az emeleti részen helyezkednek el, mellettük pedig a tág, világos fűrdőszoba. A házat körbe öleli a parkosított, füves terület továbbá a hátsó részen lévő közel 1000 nm-es erdőrész. A ház hátsó részén 26 nmes fedett terasz is a kényelmet szolgálja. A hatalmas zöld területnek köszönhetően a ház és kert klimája idillikus az év minden szakaszában. Kellemes idő eltöltésére lehetőség van a nagyméretű teraszon vagy a szalonnasütőnél, napozni a kertben vagy épített téren lehet. Az ingatlan elhelyezkedése számos elönyt nyújt, a Malomvölgyi tó 10 perc séta, autópálya kapcsolat 5 perc, Pécs városközpont 10 perc autóval. A település zsákfalu, átmenő forgalom nincs, csendes, békés, halk, nyugod környék. A szabadidő kellemes eltöltésére és kikapcsolódásra csak a képzelet szab határt. Irányár: 84,5 millio Ft Amennyiben kérdése lenne, keressen nyugodtan a kapcsolati csatornákon, az nem kerül pénzbe. Email: rebenakantal@hotmail.com Messenger, telefon Legyen szép a napja, köszönöm, hogy elolvasta hirdetésem!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
melléképület
mosókonyha
kábeltévé
internet
bútorozatlan
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 190 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 190 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY