Eladó ház Kölesd, Zsámbék utca 110 nm
Eladó ház Kölesd, Zsámbék utca 110 nm
Eladó ház Kölesd, Zsámbék utca 110 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7909678
Referenciaszám: HZ042243
Frissítve: 19 napja

Kölesd eladó családi ház 3 szobás: 11,9 millió Ft

11,9 millió Ft
108 182 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2360 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 537 Ft
Második évtől
47 133 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne Kölesden egy csendes, nyugodt, rendezett utcában egy felújított 110 nm-es házat?A családi ház 110 nm, a teljes telek 2360 nm.A ház áll 3 szobából, egy hallból, konyhából, étkezőből, fürdő valamint mellékhelyiségből.Az ingatlan nagy része felújításon esett át, ami érintette a vezetékek cseréjét is, valamint  gipszkartonos mennyezet burkolást, valamint a laminált padlózást.Az ingatlan új műanyag bejárati ajtóval rendelkezik, valamint több helyen műanyag nyílászáró található, benne hőszigetelt üveggel.A ház kívülről is bevakolásra került, a színezés az új tulajdonosra vár. Nagyságát tekintve ideális akár többgyermekes családnak, hiszen mindenki megtalálhatja kis zugát a házban.A fűtésről kandalló gondoskodik, amely egyben hangulatos, de jó szolgálatot is tesz, hiszen befűti az egész házat.A hall  egy olyan központi helye a háznak,ahol együtt lehet a család, esti nagy beszélgetés színtere lehet a helyiség.A konyha hangulatos tégla pulttal rendelkezik,valamint nagy munkapulttal, amelyen ideális az étel elkészítése.Az épület mögött egy műhely, és melléképületek találhatóak, melyek a kerti gépek tárolására, de akár állattartásra is alkalmasak.Az udvar hátsó része egy erdős rész, amely hangulatos, de afelett a telek területe még egy kisebb szántó rész, amely több lehetőséget is ad az új tulajdonosoknak.Az ingatlan kis ráfordítással egy kellemes családi fészekké alakítható.Ne habozzon, hívjon még ma és mutatom az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY