Eladó ház Komárom 238 nm
Eladó ház Komárom 238 nm
Eladó ház Komárom 238 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7268200
Referenciaszám: 156057
Feltöltve: 16 napja

Komárom eladó családi ház 8 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
301 340 Ft/m²
238 m²
Alapterület
448 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 804 Ft
Második évtől
534 698 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Tatabányai Openhouse future ingatlaniroda eladásra kínálja a 156057-es referencia számú jóállapotú családi házat Komáromban. A 238 m2 hasznos alapterületű, 2001-ban épült családi ház Komárom méltán közkedvelt  gyógyfürdőjétől mindössze kb.300m-re helyezkedik el , ahol kizárólag családias hangulatú ingatlanok találhatóak.   A 448 m2-es parkosított telken lévő  8 szobás, kifogástalan állapotban lévő családi ház dupla lehetőséggel kecsegtet, ugyanis a ház felső szintjén elhelyezkedő nagyméretű lakás mellett az alsó szinten 4 db üzlethelyiség lett kialakitva, a hozzátartozó szociális helyiségekkel és egy váróval. Az irodák és szolgáltató egységek a mai nappal is megbizható bérlők által hasznositottak, ami komoly bevételi forrást nyújt tulajdonosának. Természetesen az eladásnak nem alapfeltétele a bérlőkkel való továbblépés. Az épület 38 cm-es  tégla falazatának hőtartását  thermo nyílászárók is segitik, melyek részben redőnnyel  szereltek., A tető fedése   cserép. A ház fűtése kondenzációs gázkazánnal biztositott mely az alsó szinten padlófűtésen, az emeleten pedig radiátoron keresztül biztositja az otthon melegét. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség minőségi járólapokkal burkoltak. A lakás különlegesen magával ragadó hangulatát, a felső szinten található amerikai konyhás nappali adja meg, melyről egy kellemes erkélyre érkezhetünk. Az emeleten 3 db nagyméretű hálószoba helyezkedik el. A parkosított kertben lett kialakitva 2 autó számára a fedett beálló. A közelben  iskola, uszoda, óvoda. Orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, szintén a közelben. Gépkocsival az  M1,  autópálya 10 perc alatt elérhető. Tömegközlekedés és bevásárlási lehetőségek a közelben. Kitűnő befektetési lehetőség! Az ingatlanról videó az alábbi linken megtekinthető: https://youtu.be/Z7k2SUAEoIU Amennyiben a 156057-es referencia számú eladó családiház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon! Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Hitel ügyintézőnk bank semleges hitel ügyintézéssel és ingyenes hitelszűréssel áll rendelkezésére. Kozma Gyula Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Regina Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Regina Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY