Eladó ház Körmend 128 nm
Eladó ház Körmend 128 nm
Eladó ház Körmend 128 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7789623
Referenciaszám: HZ029450-4415492
Frissítve: 2 napja

Körmend eladó családi ház 3 szobás: 36 millió Ft

36 millió Ft
281 250 Ft/m²
128 m²
Alapterület
530 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 481 Ft
Második évtől
142 586 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Körmend egyik legjobb elhelyezkedésű utcájában eladásra kínálok egy polgári jellegű, kertes családi házat, amely egy nappali és két hálószobából áll. Az ingatlan részben alápincézett, barátságos hangulattal rendelkezik, és 530 nm-es telek tartozik hozzá. A ház világos és jó fekvésű, egy szintes, tehermentes, jelenleg lakatlan, így gyorsan költözhető. A tágas terek és jól kihasználható helyiségek jellemzik ezt a polgári stílusú ingatlant, amelynek belmagassága 3,5 méter. Állapotát tekintve költözhető, de igény szerint felújítás is lehetséges. A bejárati ajtót pár éve modern, fa szerkezetűre cserélték. A fűtést egy gázkazán, egy vegyes tüzelésű kazán és 3 db esztétikus cserépkályha biztosítja. Az udvaron autóval be lehet állni, és az ingatlan területén 3 db garázs található, melyek közül 2 használható autótárolásra. A ház jó elosztású és tágas szobákkal rendelkezik, így ideális választás akár nagyobb családoknak is. A helyiségek a következők: előtér, konyha-étkező, fürdőszoba, WC, kamra, garázs, nappali, 2 db hálószoba, közlekedő, pince (55 nm) és 2 db udvari garázs. Ha további információra vagy megtekintésre van szüksége, kérjük, hívjon vagy írjon e-mailt! És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
19
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY