Eladó ház Környe 55 nm
Eladó ház Környe 55 nm
Eladó ház Környe 55 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7778598
Referenciaszám: H337660
Frissítve: 16 napja

Környe eladó családi ház 1+1 fél szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
327 273 Ft/m²
55 m²
Alapterület
500 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 241 Ft
Második évtől
71 293 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Az ingatlan alapterülete 55 nm, mely egy 500 nm-es telken helyezkedik el. A ház belső elrendezése egy tágas szobából és egy félszobából áll, valamint egy fürdőszobával rendelkezik. Az udvari beállóban egy parkolóhely áll rendelkezésre, így autónkat mindig biztonságban tudhatjuk. A ház 2021-ben új víz, illetve csatornarendszerrel lett ellátva. A tető pár éve részben fel lett újítva mind gerendák, lécezés és héjazat vonatkozásában. Fűtése parapetes gázkonvektorral megoldott, mely nem jelent magas gázszámlát. Nyílászárói újfajta, hőszigetelt fa ablakok. Az ház falazata vegyes falazat. (kő, terméskő, vályog) A ház jelenlegi tulajdonosai a vásárlás évétől kezdve folyamatosan újították, csinosították az otthont és környezetét. Némi ráncfelvarrás még szükségeltetik, de végeredményben egy hangulatos otthont varázsolhatnak belőle új lakói. Az ingatlan környéke rendkívül felkapott, és számos előnyös adottsággal rendelkezik. Környe központja gyalog 13 perc alatt elérhető. A tópart sem több mint 15 perc séta. A tömegközlekedési lehetőségek szintén kiválóak, a közeli buszmegállóból gyorsan elérhetőek a környező falvak, városok. Az ingatlan a jelenlegi állapotában nem hitelezhető, csak készpénzre vásárolható meg! Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Bizalommal keress minket, és segítünk megtalálni álmaid otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
jó közlekedésű

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Gyöngyvér Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Gyöngyvér Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY