Eladó ház Körösszakál 66 nm
Eladó ház Körösszakál 66 nm
Eladó ház Körösszakál 66 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8051380
Referenciaszám: M272265-4615632
Frissítve: ma

Körösszakál eladó családi ház 2 szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
128 788 Ft/m²
66 m²
Alapterület
2953 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 24 669 Ft
Második évtől
33 666 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Körösszakál központjában 2953m2 telken lévő 66,4m2 családi házat ! Berettyóújfalutól 28km , Nagyváradtól 30km a Sebes-Körös jobb partján helyezkedik el . A folyó , valamint a homokbánya-tavak révén kiváló horgászási lehetőségek várják az idelátogatókat. A nyugodt biztonságos környéken lévő ingatlan minden szolgáltatást végző intézménytől sétatávolságra található.(Iskola , Óvoda,Bölcsőde, Orvosi rendelő stb). Főbb paraméterei : - beton alapon , vegyes falazatú - a tető cserép héjazatú - a nyílászárók redőnnyel ellátva -az otthon melegét elektromos ,illetve cserépkályha biztosítja -a vízmelegét villanybojler állítja elő -a padlózatot metlaki , járólap , linóleum , és a szobákban fa parketta borítja -a helyiségben : előszoba , hall , 2 szoba , konyha , étkező , fürdőszoba+wc található -3 fázisú ipari áram nappali és éjszakai (3x16 amper) -ásott kút . és a telek végében öntözőcsatorna terül el . Az ingatlan közelében van a mellék , és a gazdasági épület 40m2 , továbbá a garázs amely jelenleg tárolóként funkcionál . A telek másik felében egy jó állapotban lévő beton alapon vegyes falazatú hullámpalával ellátott 200m2 gazdálkodásra alkalmas épület található , amely a jelenben is megállja a helyét (ventillátorral , szellőztetővel , önetetővel ellátott , állattenyésztésre alkalmas terület). A kertben termő gyümölcsfák vannak telepítve. Per - teher és igénymentes ingatlan , amely azonnal bírtokba vehető ! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek ügyintézése az OTP hátterével irodánkban. További kérdéseire készséggel válaszolok !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czibere Judit OTP Ingatlanpont Hajdúszoboszló Bethlen utca 23. Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czibere Judit OTP Ingatlanpont Hajdúszoboszló Bethlen utca 23. Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY