Eladó ház Kőtelek 87 nm
Eladó ház Kőtelek 87 nm
Eladó ház Kőtelek 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7854891
Referenciaszám: 164863
Frissítve: 16 napja

Kőtelek eladó családi ház 3 szobás: 12,99 millió Ft

12,99 millió Ft
7 221 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1799 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 700 Ft
Második évtől
51 450 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164863 hivatkozási számú kőteleki családi ház. A kőtelki családi ház főbb jellemzői: - hangulatos Tisza-parti településen  egy csendes utcában a horgásztótól 250 méterre található; - 1799 m2- es telek; - 87,50 m2-es, szilikát falazatú családi ház, amelyben található; - előszoba,közlekedő, 3 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba  + wc, kazánház - az otthon melegéről gázcirkó és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik; - a meleg vízellátást villanybojler biztosítja; - a tetőt cserép fedi; - homlokzati nyílászárok műanyagból készültek, amelyek 2020- ban kerültek beépítésre; -a fürdő és a wc egy helységben; - az udvaron melléképület, fúrt kút; - villany, víz, csatorna,gáz; - aszfaltozott úthálózat; - rendezett udvar, gazdálkodásra alkalmas telek; - iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, üzletek, mentőállomás, tűzoltóállomás megtalálhatóak; Kőtelek Szolnoktól 30 km-re található gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező, Tisza menti település, melyet a 03224 számú úton lehet megközelíteni. Az ide látogatókat csend, nyugalom és igazi hamisítatlan falusias hangulat fogadja, melyet a Tisza és a Holt-Tisza nyújtotta panoráma tesz teljessé. Községünk szomszédságában, a Csatlói-holtágnál található Közép-Európa legnagyobb egybefüggő tavirózsa populációja. A pihenni és horgászni vágyó emberek számára kitűnő kikapcsolódási lehetőséget jelent a falu belterületén fekvő 4 hektáros horgásztó. Kőtelek természeti adottságainak és az itt élő emberek vendégszeretetének köszönhetően itt mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb pihenési lehetőséget. A gáton kerékpárral is megközelíthető a Tisza-tó, autóval 30 perc Abádszalók, 50 perc a Poroszló Ökocentrum. A településen lehetőség van lovaglásra, ökotúrára, aki pedig szereti a gyógynövényeket, a helyi herbakör várja szeretettel az érdeklődőket. https://www.kotelek.hu/ https://kotelek.hu/topato/ Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kőteleki családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164863 Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sós Erika Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sós Erika Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY