Eladó ház Kunmadaras, Móricz Zsigmond utca 90 nm
Eladó ház Kunmadaras, Móricz Zsigmond utca 90 nm
Eladó ház Kunmadaras, Móricz Zsigmond utca 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7557354
Referenciaszám: HZ073718
Feltöltve: 9 napja

Kunmadaras eladó családi ház 2 szobás: 9,8 millió Ft

9,8 millió Ft
108 889 Ft/m²
90 m²
Alapterület
844 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 442 Ft
Második évtől
38 815 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálom Kunmadaras belterületén lévő 2 szoba komfortos, felújított, karbantartott családi házat.Kunmadaras nagyközség Jász-Nagykun-Szolnok megye Karcagi járásában. 15 355 hektáros kiterjedésével Magyarország legnagyobb közigazgatási területű nagyközsége.A Nagykunság középső részén fekszik, Budapesttől közúton 160, vasúton 180 kilométerre délkeletre. Keleti külterületeinek egy jelentős, mintegy 47 négyzetkilométernyi területe a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozik, s ily módon természetvédelmi oltalom alá esik.A közvetlenül határos települések: észak felől Tiszaörs, északkelet felől Nagyiván, kelet felől Nádudvar, délkelet felől Karcag és Berekfürdő, délnyugat felől Kunhegyes, nyugat felől Tomajmonostora, északnyugat felől pedig Tiszaszentimre. Délnyugati határszéle egy szakaszon még Abádszalók határával is érintkezik, bár e településtől aránylag messze fekszik.Legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 34-es főút, mely áthalad a belterületének északi részén: ezen érhető el Tiszafüred-Tiszaörs és Fegyvernek-Kunhegyes felől is. Karcaggal a 3401-es, Tiszaszentimrével a 3219-es út köti össze. Határszélét északon érinti még a 3402-es út is.A hazai vasútvonalak közül a Karcag–Tiszafüred-vasútvonal érinti, melynek egy megállási pontja van itt; Kunmadaras vasútállomás a belterület legdélebbi pontja közelében helyezkedik el, közúti elérését a 3401-es útból kiágazó 34 306-os számú mellékút teszi lehetővé.A közel 1000 m2-es telek területen a család számára legfontosabb növények megtermelhetők. A gazdasági melléképület eszközök tárolására, vagy kisállat tartására is alkalmas.A ház beton alapokra épült téglából. A házba a közlekedőn át juthatunk az előszobába. Innen nyílik balra és jobbra egy-egy szoba. Az előszoba végén van az étkező, ahonnan praktikusan a konyhába juthatunk. A sarokban található a fürdőszoba a WC-vel. Nyáron a közlekedő egyik végét nyári konyhaként szokták használni. A közlekedőből juthatunk fel a padlásra. A padlást 2018-ban felújították. Igény esetén akár be is építhatő. A burkolatokat 2016-ban cserélték le, a ház vezeték rendszerét pedig 2020-ban újították fel. A fűtés gázkonvektorokról megy, de használható a vaskályha is, ha fával szeretnénk tüzelni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unyi Gábor Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unyi Gábor Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY