Eladó ház Kunszentmiklós 106 nm
Eladó ház Kunszentmiklós 106 nm
Eladó ház Kunszentmiklós 106 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7985771
Referenciaszám: H480195
Frissítve: 16 napja

Kunszentmiklós eladó családi ház 4 szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
174 528 Ft/m²
106 m²
Alapterület
1751 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 692 Ft
Második évtől
73 273 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kunszentmiklós központhoz közeli, csendes utcájában várja kreatív, vállalkozó szellemű új tulajdonosát egy családi ház 1.751 m2-es telken. Saroktelek, 2 utcáról van bejárat. Az utca csendes, a telek nagyságából adódóan szomszéd házak távol esnek. Kettő építményről beszélünk ahol összességében az élhető terület 106,6 m2. A nagy ház klasszikus, hosszanti irányban elnyúló tornácos, vegyes falatú (főfal 55cm vastagságú) A beüvegezett verandából alakult a közlekedő. Innen nyílik 4 szoba és 2 tároló rész (alaprajz szerint) A melléképületek téglából épültek, ezek használhatóak akár műhelynek is, az ipari áram rendelkezésre áll. A kis házban kapott helyet a nyári konyha és a fürdőszoba. Ez utóbbi felújítását elkezdték, csatorna, vízkiállások megvannak, befejezése az új tulajdonosra vár. Jelenleg egy újszerű, kulturált kinti wc használható, A nyárikonyha mögött található az aknás garázs. Közművek bevezetve, lakóépület fűthető gázzal vagy vegyestüzelésű kályhával is. A 4 szobás ház és a garázs palával fedett, a nyárikonyha és a melléképület cseréppel. Az épület stabil, tető nem ázik, falak nem vizesek, viszont teljes felújítást igényelnek. Az óriási telek rengeteg lehetőséget rejt magában. Szomszédság jó. Környezet barátságos. Jöjjön el, nézze meg, tegyen ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tímea Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tímea Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY